Važno je, da so se izognili vojni dronov.Jaz bi rekel, da je ESD prišel naredil izvidnico z dronom, ko so pa policaji prišli so pa oni prevzeli s svojim.
Ne mislim na to da sredi.mesta ker mi je logično da se je potem.okolinje gradilo.Vsako mesto ima kako fabriko v mestu. In ta fabrika z dveh strani meji na polja, pred 70 leti, ko so jo postavili, je pa z vseh štirih strani mejila na polja. In Kočevje nima poklicne gasilske brigade.
Jaz ne morem pisat ali ima vojska vaje ali ne ker tega ne vem. Vem pa da so javili da prihajajo iz baze Skrilj. Tam je sedez enote za specialno delovanje. Glede na to da nismo v vojni je nekako logicno da so imeli vaje - to pc pocnejo v mirnodobnem casu.In kaj je sedaj res? To bo moral Apollo objasniti
Imajo prostovljno enoto, glede na velikost kraja sklepam da je 4. kategorijeTorej ga pokriva LJ al NM?
No Mohorcic je pilot drona, ce bos prebral clanek bos tudi sam izracunal kdo je bil prej na kraju in kdaj so sele prispele nemedicinske enote ESD. Se bo pa policija morala od vojske naucit kako se dela PR, ker na koncu do takih zgodb prihaja.Kdo so ljudje, ki so v Kočevju preprečili še večjo tragedijo? | 24ur.com
Kočevski reševalec Primož Velikonja je ravno prišel iz nočne izmene in se pripravljal na spanje. Policist Aleš Mohorčič je sedel v prostorih tamkajšnje policijske postaje, poveljnik občinskega štaba civilne zaščite Antun Gašparac je sestankoval v sejni sobi kilometer oddaljenega podjetja...www.24ur.com