Ni ceste na začetku poti

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na Nokiji E71 imam Garmin XT, zadnjo verzijo in Adria Route. Napišem kam bi rad šel in napiše, da od začetka ni cest ter nariše puščico do cilja po zračni poti. Si rečem OK, sem bil na parkirišču, ko bom prišel na cesto, pa se bo porihtalo. Nič, se vozim po cesti, puščica še kar kaže zračno linijo do cilja. Se drugič ustavim sredi ceste (prazne, vidim daleč naprej in nazaj) in nastavim cilj, spet ''od začetka ni cest''
tongue-1.gif

Kako to porihtat? Lokacijo mi kaže brez problema, napiše točno kak daleč je do cilja, na katerem naslovu se nahajam itd, samo navigiranja mi ne uspe usposobit.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
v nastavitvah maš označeno "izven cest" namest pešeč, kolesar, avtomobil!!!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pod nastavitve -> usmerjanje -> izračunaj poti za... imam nastavljeno Avto/motorno kolo. Lahko izberem še taxi, rešilec, avtobus itd.

Drugega pa ne najdem.

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.657
113
zdele pogledu za svoj nuvi 760.......pr men je to v menuju orodja\nastavitve\navigacija\..... pol maš pa tm k zbiraš najkrajši čas...najkrajša pot....izven cest!!! Tm dej na najkrajša pot al pa na najkrajši čas!!!

To sm mislu pa mal narobe povedu!

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.657
113
Pol pa nevem kaj je lahko narobe...mogoče kak drug ve?

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Poglej, če imaš nastavljeno na "Prikaži položaj" na ceste. ( Orodja > Nastavitve > Zemljevid > Prikaži položaj > Na cestah )