Neznanci razstrelili parkomate v Lj

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Heh......tole si v svoji nevednosti razlagam takole:

Rezidenti RD so nasprotniki Jankota. Verjetno je dvosmerni dialog precej na psu - kot to slovenci znamo. Obenem se pa pritožujejo nad dnevno migracijo, kar je v ljubljani katastrofa in se rešuje le s parkomati. Dnevni migranti pač morajo v mesto vsak s svojim avtom, boli njih k...c za Ljubljano v kateri itak samo služijo plačo za svoje bivanje na periferiji. Študenteraj pa sploh, no comment! MOL se odloči, da bo vseeno naredil parkomate, da se umiri neurejeno parkiranje. Ker se prej omenjeni "neprijatelji" ne znajo zmenit za karkoli, ker ne marajo Zokija raje razstrelijo parkomate. Debilizem na kvadrat. Sej na koncu bodo itak pristali na nekih letnih dovolilnicah......tako to poteka in nikakor drugače. Ne moreš dobit urejenega parkiranja zastonj. Tam so večinoma hiše, kako to da nimajo avtov parkiranih na dvorišču? Je bolj komot na pločniku? Jbg....kako boš drugače zrihtal parkiranje vsepoprek v urejeni soseski?

Avtov je preveč. Rešitev so parkomati.....in pa dvosmerni dialog.

Nazadnje urejeno:

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Prost pretok ljudi in blaga, my ass! Jaz sem za še bolj rigorozno car free mestno okolje. Seveda pod pogojem, da mi trola pelje na 5 - 10 minut, ker U-Bahna pač nikoli ne bomo imeli. Ne-mestni sodržavljani si pač to drugače predstavljajo. Itak pa se v mesto hodi po npr. nakupovalnih centrih, kar je vse nekje izven centra in pa seveda na delo. To se po mojem mnenju da uredit, tako da bodo enkrat vsi zadovoljni. Samo v glavah je treba malo premaknit, pa buse res uglasit na pravo frekvenco v kombinaciji s toliko park and ride parkirišči, kolikor bo potrebno.

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Če so mestni prebivalci proti prihodu ljudi v center, se naj o tem odločijo na referendumu. Če se tako odločijo, je potrebno odločitev spoštovati. Država mora seveda v tem primeru prestaviti prestolnico v drug kraj v Sloveniji. Ne more biti center države mesto, kjer prebivalci nasprotujejo temu, da ljudje od drugod prihajajo k njim.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Tako je prestavitev vseh ministerstev v manjša mesta kjer je problem s službami. Prišparamo na nenormalno visokih najemninah v centru kjer so razna misiststrstva.
Center bo lahko zadihal s čistimi pljuči, parkirišč bo dovolj za domačine.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če so mestni prebivalci proti prihodu ljudi v center, se naj o tem odločijo na referendumu. Če se tako odločijo, je potrebno odločitev spoštovati. Država mora seveda v tem primeru prestaviti prestolnico v drug kraj v Sloveniji. Ne more biti center države mesto, kjer prebivalci nasprotujejo temu, da ljudje od drugod prihajajo k njim.

Dej ne posploševat no.....govori se o prometu z avtomobili, ne ljudmi. Če slovenci na splošno ne znamo več potovat z drugim, kot z avtom potem res ni rešitve. Tisti, ki ne živi v Ljubljani pa preprosto ne more razumeti, kakšno smo imeli, ko se je dalo vsepovsod vozit. Ljubljana ne more biti nkakršna izjema in tudi ne bo. Kot sem zapisal, avtobuse naj zrihtajo do stopnje najvišje mogoče učinkovitosti in smo zmenjeni.
Parkomate pa povsod, kjer mora bit red.
Še glede RD.....če so jo sami asfaltirali cesta pač še ni njihova. Če bi cesto odkupili bi lahko veljal njihov red. Zato pa pravim, da je glavni problem verjetno neobstoječ normalen dialog in dogovor. Če pač ne marajo župana, naj vsaj požrejo malo "ponosa" in se grejo dogovorit v svoj prid.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Rožna Dolina je bila včasih gosposka mogoče. Zdej večino hiš propada. Kr nej propadejo če se ne znajo zment čigava je oz. če je ne znajo prodat.

Sam ti pa si moron v glavi.

Kaj ti bo torba ce mas kolo? Pa bi te rad vidu kako placas 100eur za letni parking
aplauz.gif
ne se slepi, saj ne bo on plačal.
Žena ali mati morda. Ali pa bo dobil subvencionirano.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.078
113
Še ena slika, od nedelje.
Sem mislil, da je to edini.

Do zdaj sem domenval, da to bližnji študenti razstreljujejo.
Zaradi res previsokih kazni za parkiranje. Ker 200-300€ je res malo preveč.
Če bi bila kazen človeških 30€, tudi takšnega upora nebi bilo.
2128094-DSC_1979.jpg

Priponke

• 2128094-DSC_1979.jpg
    2128094-DSC_1979.jpg
    166 KB · Ogledi: 123

UniqUser

Pripravnik
26. sep 2013
212
5
18
Univerza
Žal se moraš po kavbojsko odzvat na diktaturo,....drugače ne gre...jaz jih pa razumem....dialog pa ZORAN....jap.....daj preberite si malo, kako to gre pri ZORANU....npr.: v teh dneh primer Sodržnik....

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
300€ kazni nabereš lahko v enem delovnem tednu, če imaš "smolo" in te vsak dan dobijo
grin1.gif
)

p.s.: ali je kdo zasledil, ali gre zgolj za vandalizem, ali so tudi spraznili drobiž ven?

lp

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.078
113
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
p.s.: ali je kdo zasledil, ali gre zgolj za vandalizem, ali so tudi spraznili drobiž ven?
Na sliki se vidi spodaj mali trezorček, pomoje je denar not ostal.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Itak pa je brezveze govort. Itak se bo vedno najdu en ki mu nekaj nebo všeč. JAz bi raje uvedel letno/mesečno karto za celo Ljubljano. Kupiš recmo karto za 100 eur pa lahko celo leto in neomejeno na dan parkiraš kjerkoli v coni 2 recmo. Jaz bi dal prec.
E, pojdi ... Ti bi dal 100eur za tak luksuz? Realna cena takšne letne karte je 500eur. Za 100eur bi recimo bila mesečna.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Heh......tole si v svoji nevednosti razlagam takole:

Rezidenti RD so nasprotniki Jankota. Verjetno je dvosmerni dialog precej na psu - kot to slovenci znamo. Obenem se pa pritožujejo nad dnevno migracijo, kar je v ljubljani katastrofa in se rešuje le s parkomati. Dnevni migranti pač morajo v mesto vsak s svojim avtom, boli njih k...c za Ljubljano v kateri itak samo služijo plačo za svoje bivanje na periferiji. Študenteraj pa sploh, no comment! MOL se odloči, da bo vseeno naredil parkomate, da se umiri neurejeno parkiranje. Ker se prej omenjeni "neprijatelji" ne znajo zmenit za karkoli, ker ne marajo Zokija raje razstrelijo parkomate. Debilizem na kvadrat. Sej na koncu bodo itak pristali na nekih letnih dovolilnicah......tako to poteka in nikakor drugače. Ne moreš dobit urejenega parkiranja zastonj. Tam so večinoma hiše, kako to da nimajo avtov parkiranih na dvorišču? Je bolj komot na pločniku? Jbg....kako boš drugače zrihtal parkiranje vsepoprek v urejeni soseski?

Avtov je preveč. Rešitev so parkomati.....in pa dvosmerni dialog.
rešitev je prihajanje na delo z javnim prevozom pa 4-5 ljudi z vsakim avtom. samo potem mol crkne na kvadrat ker ne bo mogla pobirat kazni od napačno parkiranih.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Ja itak, od kazni živimo........za ene je res enostavno pojasnit funkcioniranje glavnega mesta. Bejž, bejž.....

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik twinman pravi:

Še glede RD.....če so jo sami asfaltirali cesta pač še ni njihova. Če bi cesto odkupili bi lahko veljal njihov red. Zato pa pravim, da je glavni problem verjetno neobstoječ normalen dialog in dogovor. Če pač ne marajo župana, naj vsaj požrejo malo "ponosa" in se grejo dogovorit v svoj prid.

Kaj pa če bi še opankoviæ požrl malo svojega ega???

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Rožna Dolina je bila včasih gosposka mogoče. Zdej večino hiš propada. Kr nej propadejo če se ne znajo zment čigava je oz. če je ne znajo prodat.

Sam ti pa si moron v glavi.

Kaj ti bo torba ce mas kolo? Pa bi te rad vidu kako placas 100eur za letni parking
aplauz.gif
ne se slepi, saj ne bo on plačal.
Žena ali mati morda. Ali pa bo dobil subvencionirano.

Se nekdo ki me ne pozna pa je pameten.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Itak pa je brezveze govort. Itak se bo vedno najdu en ki mu nekaj nebo všeč. JAz bi raje uvedel letno/mesečno karto za celo Ljubljano. Kupiš recmo karto za 100 eur pa lahko celo leto in neomejeno na dan parkiraš kjerkoli v coni 2 recmo. Jaz bi dal prec.
E, pojdi ... Ti bi dal 100eur za tak luksuz? Realna cena takšne letne karte je 500eur. Za 100eur bi recimo bila mesečna.

Sej stanovalci v centru majo letno 100 eur. Meni se to ne zdi veliko.