Kako to misliš? Nekatere zavarovalnice sploh ne dosegajo takšnih kritij, oziroma je premija 4x višja. Primer: http://www.adriatic-slovenica.si/za-fizicne-osebe/vrste-zavarovanj/nezgoda/nezgodno-zavarovanjeCitat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Ugodno že samo kritja so nikakva.
Drži. Vendar, recimo, da bi dal poudarek predvsem na trajno invalidnost, to pomeni na situacije, ki ti trajno spremenijo življenje in potrebuješ finančni zalogaj za prilagoditev življenjskega okolja. Brez dnevnih nadomestil se nekako preživi. Recimo, da vzamem to v zakup za čim nižjo premijo.Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Na prvi pogled ne vidim nadomestila v primeru "manjše" poškodbe, ki ti za nekaj časa (zlom, operacija ipd.) onemogoči opravljanje pridobitne dejavnosti in uživanja življenja nasploh. Je pa v primeru dnevnih nadomestil premija seveda ustrezno višja.
Pogoje. Ob več kot 50% invalidnosti zavarovalnica prevzame plačevanje premije za dop. zdr. zav.Citat:
Uporabnik TGV pravi:
Jaz sem tudi dobil to ponudbo, pa kuverte še nisem odprl. Dobr da je alter, da vsaj vem kaj je v njej
Vprašanje :
pri starosti do 64 piše "da" - oprostitev plačevanja premije DPZ. Tega ne štekam : a za 12X4 se Vzajemna odreče 12X27??
Kaj sem spregledal ?
Citat:
Uporabnik AndrejEnej pravi:
Zanima me, kaj je bolje v primerjavi dobljeno/cena. Torej, ne zanima me, da ob smrti/invalidnosti ipd. dobiš 2 x več, ampak za premijo pa plačaš 5 x več ...
Jaz sem sicer že zavarovan, a vseeno premišljujem o opciji Vzajemne
Citat:
Uporabnik Pametni pravi:
Drži. Vendar, recimo, da bi dal poudarek predvsem na trajno invalidnost, to pomeni na situacije, ki ti trajno spremenijo življenje in potrebuješ finančni zalogaj za prilagoditev življenjskega okolja. Brez dnevnih nadomestil se nekako preživi. Recimo, da vzamem to v zakup za čim nižjo premijo.Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Na prvi pogled ne vidim nadomestila v primeru "manjše" poškodbe, ki ti za nekaj časa (zlom, operacija ipd.) onemogoči opravljanje pridobitne dejavnosti in uživanja življenja nasploh. Je pa v primeru dnevnih nadomestil premija seveda ustrezno višja.
Hvala za odgovor. Zato pa sprašujem, ker se ne spoznam preveč. Katero nezgodno zavarovanje bi potem priporočal? Recimo, za neke srednje zavarovalne vsote.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Pametni pravi:
Uporabnik blazko pravi:
Tukaj je v igri tako majhno izplačilo za invalidnost, da če ti že uspe preživeti brez dnevnih nadomestil ti pa s tem ne bo uspelo.
Kako že gre tist rek? Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni ali kako že....
In vsem tistim, ki se dopade ta ponudba Vzajemne definitivno ne vedo kaj dejansko gledajo (pa brez zamere če se kdo najde v tem) plus so po možnosti istočasno tudi nadnavdušeni nad nezgodnimi zavarovanji, ki so kdaj pa kdaj za dejanski drobiž dodana k lastništvu kreditnih kartic.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Nono,
Recimo tako na uč:
2.43 eur za 30.000 eur invalidnosti in 1,57 eur za dodatke.
Mi ne gvorimo da je to top nezgoda in da sam to se clovek rab v lajfu, je pa uredu dodatek.