Neželeno hujšanje..

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ce pa prej se fino pljunes v roke, pa se toliko bolje
smirk-1.gif
.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Zdaj mi je foter pravil, da je bil pri zdravnici na teh alergijah, kjer mu je na roke nakapljala nekaj različnih sestavin in tako potem to gre...
Sploh vedel nisem, da to gre
smile-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
ksz

Jst bi se v tej temi nekako strinjal s posti Vincenta iz začetka teme, ko stvari ni takoj povezal z neko boleznijo ampak zgolj z načinom življenja.
Ljudje, ki načeloma ne veljajo za neke jedce in se povrhu vsega še slabo gibljejo, imajo pač obdobje (lahko par dni ali teden), ko se jim dogaja veliko stvari (niti ni nujno, da so ne vem kako stresne) ali pa fašejo kakšno anginico in takrat na hrano niti ne pomislijo, malo jejo, pade jim apetit in tako izgubijo par kilc. To pride parkrat, recimo 1x ali 2x na leto in človek počasi izgubi kile. Sploh kadilci pogosto enega prižgejo in že niso več lačni.

Jaz bi razmišljal o malo večji disciplini prehranjevanja in VEČ gibanja, ki krepi človeka in mu tudi daje nek zdrav apetit
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Dobil sem krvne teste
smile-1.gif

Vse v mejah normale,

Rezime bi bil takle: Zdrav si,da ti ni para.

Le malo si se pohvalil, da zgubljaš kile, ker jih vsi ostali v povprečju dobivamo
evil.gif

(lahko ti pa jaz malo posodim moj prebavni taht (in apetit) kjer 2 kg v plus v enem mesecu ni nič pretresljivega...pa ga imaš mirne duše do naslednje pomladi....bova oba zadovoljna na koncu)