Vidiš, tu si se pa, kljub pronicljivem razmišljanju malce zmotil. Ti boš brez krivic živel ob obali jap pa brez krivic v Grosupljem. Če sva oba brez krivic, zakaj za Boga ti gledaš morje jaz pa JanšoCitat:
Uporabnik Pepe pravi:.. Uspešno preženimo še preostalo gospodarstvo v tujino in smo zmagali. Vsi bomo zaposleni v JS ali brezposelni. Krivic in slabo plačanih delovnih mest več ne bo.
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Tele socialne pomoči so previsoke in nestimulativne za iskanje zaposlitve.
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
No, jaz pa pravim, da so plače prenizke in nestimulativne za iskanje zaposlitve.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Citat:
No, jaz pa pravim, da so plače prenizke in nestimulativne za iskanje zaposlitve.
No, jaz pa pravim, da so davki previsoki in nestimulativni za iskanje zaposlitve.
ja, v bistvu ima čisto prav. Ko bodo vele ekonomske glavce ugotovile, da so davki previsoki in da je potrošnja premala, bo vse lepše.Citat:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Citat:
No, jaz pa pravim, da so davki previsoki in nestimulativni za iskanje zaposlitve.
V bistvu imaš kar prav. Se strinjam.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jaz pa pravim dejte mi službo.
Ampak naše veleumne glavce ne znajo delat drugega kot naročat analize pri svojih poznanih ter prejemat sivo provizijo. Analize so pa takšne, da se navzven vidi, da je sistem učinkovit, čeprav v resnici ni.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ja, v bistvu ima čisto prav. Ko bodo vele ekonomske glavce ugotovile, da so davki previsoki in da je potrošnja premala, bo vse lepše.Citat:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Citat:
V bistvu imaš kar prav. Se strinjam.
Sej se folk buni (trenutno policisti), ampak neučinkovito. Ne na pravi način, na pravih mestih, ne pravi ljudje.... itd.Citat:
Ampak ker se nihče ne buni, bo tako ostalo
Ne živim ob obali. Krivica!!! Pa še norca se dela iz tega, da ne živim ob obali. Nestrpni govor!!!Citat:
Uporabnik telex pravi:Vidiš, tu si se pa, kljub pronicljivem razmišljanju malce zmotil. Ti boš brez krivic živel ob obali jap pa brez krivic v Grosupljem. Če sva oba brez krivic, zakaj za Boga ti gledaš morje jaz pa Janšo
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Če se malo globlje premisli, je edina rešitev UTD...