I
Izbrisan uporabnik #9334
Si ga vzel za prodajnega ali nabavnega referenta?
Da naj gre nazaj na zavod zabušavat !
poznam to foro ja.....kr pridite in povejte kaj vas moti......-že leta jih ni več na šihtu, kateri so prijeli za vabo
poznam to foro ja.....kr pridite in povejte kaj vas moti......-že leta jih ni več na šihtu, kateri so prijeli za vabo
Ja sori, nisem vedel, da morajo pri tebi tudi režijski delavci (če jih imaš), znati švasati in to po možnosti z veseljem.A ti bi takemu ponudil kariero?
( Sej sem vedel, da si večni študent ...)
Kako za vraga naj pa delodajalec ve, da si vi želite večjo plačo, če ne rečete?
Tud jaz sem nekoč bil delojemalec. In to v isti firmi, kjer sem sedaj solastnik in direktor.
Sem zbral pogum in sem se šel enkrat o moji plači pogovarjat....Ostalo si pa zgoraj prebral.
Jest pa dobim mozolje, ko mi pride kdo za višjo plačo žnarat.
Ja sori, nisem vedel, da morajo pri tebi tudi režijski delavci (če jih imaš), znati švasati in to po možnosti z veseljem.
Pa ne da slabo plačuješ zaposlene?Jest pa dobim mozolje, ko mi pride kdo za višjo plačo žnarat.
Pa ne da slabo plačuješ zaposlene?
Mah, občutek sem imela da gre Demzu denar težko iz tošla. Pa tako dober kader ima, šlosarji med delom sonetni venec recitirajoKaj je to zate slabo?
Mah, občutek sem imela da gre Demzu denar težko iz tošla. Pa tako dober kader ima, šlosarji med delom sonetni venec recitirajo
sam noben nočeHe he, sem kar vedel. Ti pa rada daš. Itak.
Saj zato me pa Capl tako vztrajno kao ignorira(Skoraj) vsaka rada da- samo ne vsakemu
Gotovo ja-še original nick je aktiviral, samo, da je lahko v tvoji (naši) družbi..to pa je lbezen.Saj zato me pa Capl tako vztrajno kao ignorira
Pa le nisi tako zahojen kot zgledaš
ti si ena taka prodana dušaGotovo ja-še original nick je aktiviral, samo, da je lahko v tvoji (naši) družbi..to pa je lbezen.
Imaš kakšen link od tega ?Avstrija bo do leta 2020 uvedla minimalno plačo v višini 1.500 evrov bruto za vse, so se dogovorili socialni partnerji, v parlamentu pa je že predlog minimalne plače v višini 1.750 evrov. Ko so se delodajalci začeli pritoževati, da je to preveč in da takšnega finančnega bremena ne bodo zmogli, jih je njihov finančni minister utišal z izjavo, da je takšno podjetje, ki ne zmore delavcu plačati minimalni 1.500 €, najbolje zapreti.