Nexus4: android upgrade da ali ne

kacajdr

Pripravnik
2. okt 2007
158
0
16
Kranj
Še vedno vztrajam na Android 4.4.4 in se sprašujejm, ali bom obžaloval, če dovolim upgrade na 5.1.1.
Ali mi bo Nexus po upgrade-u deloval bolje kot sedaj?

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Saj uradno ni na voljo 6.0 za N4, edino razni custom romi izpeljani iz 6.0.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kacajdr pravi:
Še vedno vztrajam na Android 4.4.4 in se sprašujejm, ali bom obžaloval, če dovolim upgrade na 5.1.1.

Po moje boš obžaloval.

Jaz sem nadgradil nexus 7 na lolipop in "uničil" zadevo, tako je štekalo, da se ni dalo delat

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.868
694
113
Citat:
Uporabnik kacajdr pravi:

Jaz imam na Nexus 4 nameščen Lolipop že odkar je ven prišel (torej več kot eno leto). Trenutno imam gor zadnjo uradno različico 5.1.1 in je tudi OK.

Iz vidika performanc ne opazim razlik, kvečjemu dela bolje. Mogoče se boš moral malo navaditi na drugačen GUI in nastavitve zvonenja (silent mode več ne obstaja).

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Kako da ne obstaja, zdaj to pišem iz N4 z Lollipop in je tiho brez vibre, tako da obstaja tišina
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.868
694
113
Še enkrat, zvonenja ne moreš utišati. Najnižja stopnja je vibra.

Ne mešati "None" in "Priority" z glasnostjo zvonenja. To _ni_ silent mode. Pri silent mode delujejo alarmi, medtem ko pri "None" ne delujejo. Obstaja sicer možnost, da se "None" in "Priority" izklopi pred alarmom, ampak potem tudi gre nazaj v način zvonenja.

Še najboljši približek je "Priority" pri čemer izklopiš vse razen alarmov. Ampak še tu so bili v zgodnjih verzijah težave, ker se LED indikator ni prižigal (kar se pri silent seveda je).

Aja, pa na Android 6.0 so vse skupaj ponovno spremenili. Tam lahko pri "None" vključiš alarme in imaš na nek način spet stari silent mode. Ampak Android 6.0 uradno ne obstaja za Nexus 4, tako da to zgolj za informacijo
wink-1.gif

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Vem da ne obstaja, sem danes probal z nekimi custom romi, vendar imajo probleme z Gappsi, sem kar nazaj na official 5.1.1 presaltal
smile-1.gif

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
Gappse moraš flešati takoj za rom-om.
Če narediš vmes restart, potem ne delajo.
Vsaj tako je bilo pri meni na lg g3 + android 6.0