ojoj ynos ne bo preživel še enga povišanjaSpet bo gužva na zavarovalnicah. Pričakujte 20% podražitev kasko naslednje leto.
ojoj ynos ne bo preživel še enga povišanjaSpet bo gužva na zavarovalnicah. Pričakujte 20% podražitev kasko naslednje leto.
Arso je out že nekaj časaVrglo ven server za radarsko sliko?
Kje pa gledaš radar?Kakšni radarski odboji okoli Dol-a pri Lj!
Link ki ga je predhodnik pripopal..Kje pa gledaš radar?
Nekaj km severno od Dola zaebkrat brez neumnostiKakšni radarski odboji okoli Dol-a pri Lj!
Podatke jasno jemlje od arso. Če njim crkne, potem tudi windy nima nič.Meni se Windy zdi še skoraj najboljši. Hiter, natančen ... ima sicer nekaj smotanih malenkosti, ampak v splošnem je meni najbolj všeč.
Windy dela kompozit različnih virov. Radarji od sosednjih držav delajo.Podatke jasno jemlje od arso. Če njim crkne, potem tudi windy nima nič.
(Crkne radar, ne server za javnost)
Ampak prejle ni crknil Arsov radar, ampak strežnik zaradi navala. Tako da dovolj potrpežljive druge strani so lahko prišle do slike.Podatke jasno jemlje od arso. Če njim crkne, potem tudi windy nima nič.
(Crkne radar, ne server za javnost)
Rain radar kaže tudi sosednjeArso je out že nekaj časa
tudi Alter mi kake četrt ure pred ca. pol ure ni delal
Ventusky - Weather Forecast Maps
Live wind, rain, radar or temperature maps, more than 50 weather layers, detailed forecast for your place, data from the best weather forecast models with high resolutionwww.ventusky.com
In ti imajo za en drek pokritost pri nas(previsok radarski snop zaradi oddaljenosti).Windy dela kompozit različnih virov. Radarji od sosednjih držav delajo.
Rain radar sem rabil pecej časa. Nato sem se zaradi hitrega vmesnika večino aktivnosti okoli vremena, ki jih ni ravno malo preselil na Ventusky.Rain radar kaže tudi sosednje
Saj zato pa najprej Arso in nato ostalo. Na Ventusky mi je všeč napoved pri radarju. Da vem ali nas prihajajo stolčt ali gredo mimo...In ti imajo ua en drek pokritost pri nas(previsok radarski snop zaradi oddaljenosti).
To bi lahko vedel