Neurja 2023

mistique

Guru
16. jun 2009
13.716
1.501
113
Emona / Carnium
Morda kdo vé, če je ta most v Beričevem prevozen?
1691322000448.png

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.492
925
113
Ja je Prevozen..Se se peljal čez...

Vkolikor ne bo prometnega kaosa... Jutri bo že kaos, po prvem septembru pa ne upam napovedat..

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.492
925
113
Kaos bo čez Jevnico in Zalog. Nekaj so progo začeli popravljati, v glavnem tisti iz Posavja,Litijskega konca so kar v maloro kar se tiče prevoza
Cesta od Litije, Kresnic do Dolskega ni primerna za karkoli težjega in večjega po gabaritih... Podvozi so nizki, cesta ozka. Most v Jevnici ...A je sploh OK? Je že odpret?

krko

Guru
5. sep 2010
2.672
1.386
113
Po desnem bregu Save (stari cesti) ni možno prit do Litije. Cesta je na večih mestih poplavljena. Most v Jevnici zaprt, prav tako v naselju Sava.
Glavna cesta je odprta, ampak pred poškodovanim mostom narediš obvoz oz. je itak narejena preusmeritev prometa. Za OA in KV ni problema. Za večja tovorna vozila (nad 7,5t) pa ta obvoz ni primeren. Dobro bi bilo, da jim do septembra uspe postaviti pontonski most.
Za dnevne migracije (služba-domov) vlak vozi na relaciji Litija-Ljubljana po normalnem voznem redu (z malenkostno zamudo). Vlaki po 18.00 uri pa imajo spremenjen vozni red (združevanje vlakov).

Od Litije do Zagorja trenutno tudi ni prevozno, bi pa znalo bit do jutri....

• Všeč mi je
Reactions: 8888

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.492
925
113
Po desnem bregu Save (stari cesti) ni možno prit do Litije. Cesta je na večih mestih poplavljena. Most v Jevnici zaprt, prav tako v naselju Sava.
Glavna cesta je odprta, ampak pred poškodovanim mostom narediš obvoz oz. je itak narejena preusmeritev prometa. Za OA in KV ni problema. Za večja tovorna vozila (nad 7,5t) pa ta obvoz ni primeren. Dobro bi bilo, da jim do septembra uspe postaviti pontonski most.
Za dnevne migracije (služba-domov) vlak vozi na relaciji Litija-Ljubljana po normalnem voznem redu (z malenkostno zamudo). Vlaki po 18.00 uri pa imajo spremenjen vozni red (združevanje vlakov).

Od Litije do Zagorja trenutno tudi ni prevozno, bi pa znalo bit do jutri....
Danes do 13h še nisi mogel v Dolskem čez most...

• Všeč mi je
Reactions: krko