Ko vir izobraževanja postanejo šank, facebook in twitter, v kombinaciji z zmanjšano inteligenco in neskeptičnim razmišljanjem, lahko v duhu strpnosti do teh biserov le stisnemo zobe in rečemo 'prav imaš, res je'.
Po mojem spominu ga je spodkopalo leta 90. (Dvomim da je bilo 98)Toje je pa UFF... Nedaleč stran od mene... Sicer je bil most že zaprt zaradi spodkopanega temelja tam nekje pred/okoli leta 2000. Promet po naših lokalnih cestaj je pa še brez tega dogodka Nemogoč
Jaz imam LI iz okoli 2008 shranjeno kjer za parcelo cca 50m nad domzalsko ravnino ne smem delat kleti ker je parcela na poplavnem območju.Zanimivo. Odprite in preberite. Se prav vidi,kako so politika, stroka skozi čas šli z glavo čez zid. Primer Žiri
Pri Lidlu?Še en most na Kamniški Bistrici je šel, Vir pri Domžalah, Matey ta je blizu tebe ane?
Poglej priponko 70189
Je to mišljeno na moj post? Kaj se je zlagal? Včasih so delali a pametjo. Ti imaš bajto na poplavnem območju. Ja sedaj so vam naredili večji graben,pa gor višje prepust ampak vseeno bo enkrat tudi pri vas vsekakor. Z naravo se ni hecatiKo vir izobraževanja postanejo šank, facebook in twitter, v kombinaciji z zmanjšano inteligenco in neskeptičnim razmišljanjem, lahko v duhu strpnosti do teh biserov le stisnemo zobe in rečemo 'prav imaš, res je'.
Zato ker so njemu naredil večji graben in večjim prepust bodo vsi nizje dol plaval.Je to mišljeno na moj post? Kaj se je zlagal? Včasih so delali a pametjo. Ti imaš bajto na poplavnem območju. Ja sedaj so vam naredili večji graben,pa gor višje prepust ampak vseeno bo enkrat tudi pri vas vsekakor. Z naravo se ni hecati
Ja ze vceraj so ga dopoldan zaprli da so ocistili nanesla drevesa ki so bila vzdolz bistrce od neurja pred tednom, popoldan je bil prevozen, straza ves cas poleg, danes pa je sel, na novem ( oz delu na strani Veita) ki so ga na novo naredili par let nazaj….
vsega ne, a tu ko gledam mb...
ze ko so jodlari dravo odprlo pred leti...
poplavlja tam, kjer se ne bi smelo gradit
ampak gradbinci in pohlep so močnejši
zdaj bo biznis sanacija
isto plazovi... tu v blizino ze v starih dokumentih, da je plazovito... celo naselje nastalo, nikoli plazu... do letos, ko blo malo jaće