Neurja 2023

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
Očitno nisi v življenju bil na taboru ali kampiral na splošno.

Ja lahko bi se zvečer "evakuirali" v kako telovadnico OŠ v bližini - ravnatelji komaj čakajo.
Glej, če je napovedano deževje, močan veter in toča me tabor s šotori nekje v gozdu ne bo videl, mi je vseeno, če imajo taborniki za pol leta naprej rezervirano, 'Darwina' v tem primeru ne bom šel izzivati.

Bomo jutri spet brali, kako so morali reševati tabornike nekje v gozdu ?

Play stupid games, win stupid prices.

• Objave ne odobravam
Reactions: Pepe

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Ena včerajšnja. g. Stanko Mravljak ima več kot odlično lokacijo...

Udar strele v TV stolp OC Plešivec na Uršlji gori.

1689761454616.png

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Glej, če je napovedano deževje, močan veter in toča me tabor s šotori nekje v gozdu ne bo videl, mi je vseeno, če imajo taborniki za pol leta naprej rezervirano, 'Darwina' v tem primeru ne bom šel izzivati.

Bomo jutri spet brali, kako so morali reševati tabornike nekje v gozdu ?

Play stupid games, win stupid prices.
Hmm...

potem se tudi z avtom ali kolesom na voziš in si doma zaprt v kleti, kjer imaš za vsak slučaj še gasilsko črpalko za vodo
v primeru poplav, prezračevalni sistem odporen na biološka orožja in zaloge za 2 leti?

Valda ne bodo sedaj vsi prekinili kampiranja zaradi napovedanih poletnih neviht, ker potem lahko praktično vse skenslamo,
ker nevihte so lahko vsak dan?

Je pa prav da se tam kjer so kampi, spremlja vreme in če je res taka napoved pravočasno spravi ljudi nekam na varno...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Cel dan vnaprej so napovedovali huda neurja, opozarjali tabornike in kamperje naj se skrijejo na varno. Enako danes opozarjajo. Če ves, da je takšna napoved in ves skoraj točno kdaj pride, se za tisto iro, dve, spraviš magari v par gostiln, shopping center nekam.
Pa ti veš da so taborniki,skavti...večinoma vsaj 10 km stran od tvojih šopingov ali gostiln?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.786
113
enkrat nas je taka nevihta dobila na urslji. tak je bilo naelektreno da so vsi znakci, table ob poti na grebenu imeli tak elektricni glow, tesla coil style, nisem še tega videl in tudi nocem vec v zivo.

• Wow
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
V Domžalah je taglavno že mimo. Močan naliv in izjemno močan veter, že na splošno ter s še močnejšimi sunki, to je bilo pa tudi vse. Brez toče.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek