Neurja 2023

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Kaj ma to veze... Ena od prepovedi pač... Zakaj pa ni tako na Norevškem, Švedskem in še kje, ker niso taka pravila...
Model...
giphy.gif

• Všeč mi je
Reactions: novaa in sajkek

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.482
5.023
113
Tam piše tudi:
V dveh primerih je drevo padlo pred voznika avtomobila, ki se trku nista mogla izogniti
Od kdaj se uporablja tak besednjak? Včasih je veljalo, da gre pač za neprilagojeno hitrost. Predvidevanje pa to ...

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Tudi pri nas na Dolenjskem je spet vsekala toča, velika kot jajce in poškodovala praktično vsak avto, ki je bil zunaj.

Sosed ima starega Golfa 5, ki mu je toča že lansko leto naredila škodo na eni strani. Tokrat je imel srečo in ga je pokril še pravočasno.

Sprašuje me, ali se kakorkoli da zavarovat avto, če ga toča pošlata še po ostalih straneh? Ali je sploh možno zavarovati avto proti toči, če že ima vidne poškodbe toče?

Drugače pa ne vem kaj se dogaja zadnja leta.. Prej nikoli nič, zdaj pa non stop nekaj :(

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.238
2.517
113
Tudi pri nas na Dolenjskem je spet vsekala toča, velika kot jajce in poškodovala praktično vsak avto, ki je bil zunaj.

Sosed ima starega Golfa 5, ki mu je toča že lansko leto naredila škodo na eni strani. Tokrat je imel srečo in ga je pokril še pravočasno.

Sprašuje me, ali se kakorkoli da zavarovat avto, če ga toča pošlata še po ostalih straneh? Ali je sploh možno zavarovati avto proti toči, če že ima vidne poškodbe toče?

Drugače pa ne vem kaj se dogaja zadnja leta.. Prej nikoli nič, zdaj pa non stop nekaj :(
Verjetno bo alter zavarovalničar povedal bolj natančno, ampak moja zavarovalnica zahteva ob kasko zavarovanju slike avta in to precej natančne, če se tam vidi/ne vidi predhodnih poškodb je to to.