Dej ne klobasej neumnosti. Mogoče boš tudi ti kdaj v živlenju na tem, da boš moral klestiti stroške, da boš lahko kaj v usta dal. S polno ritjo je lahko srat.kaj pa vem, še vedno lahko vzameš zavarovanje na 12 obrokov, in ja za tisto, kar je najbolj vredno v tvojem življenju, torej dom, daš tudi zadnji €, po izkušnjah sodeč ni panike vzeti novega clia na leasing in potem še ful kasko za 700€, pri stanovanju se pa ponavadi zatakne ja
Dej ne klobasej neumnosti. Mogoče boš tudi ti kdaj v živlenju na tem, da boš moral klestiti stroške, da boš lahko kaj v usta dal. S polno ritjo je lahko srat.
ksz...
se mi zdi, da bi bilo pametno, da se uvede obvezno zavarovanje nepremične, nekako tako kot za avto, pa kaj ljudje razmišljajo v 2020, da jim je težko odkartati 500€ ali manj za popolno zavarovanje svojega doma, potem pa gledaš intervjuje pa pravi gospa smo imeli zavarovano vsa leta edino letos ne,mogoče pa nam bodo vseeno kaj povrnili, pa 3,14zda kje ljudje živijo
Okoli 15:30 je šla Cessna v oblak. Zgleda je pomagaloJe šlo mimo brez resne kaplje dežja. Medtem ko sem se f00kal s pokrivanjem bazena je prenehalo grmet in sonček posijal.
Jp, ampak lej, jaz sem un z polno ritjo in mi je lahko srati, ampak jaz razmišljam v tej smeri da mi je lažje odkartati par 100 eur na leto kot par 1000eur če pride do pizdarije, ki niso tako redkeJp. Tako, da če se orientiraš na najbolj osnovna kritja je v večini primerov načeloma 200€ več kot dovolj, če nisem še preveč rekel. Povprečne premije se gibljejo drugače med 350 in 450 in to so že res solidna zavarovanja nepremičnin in opreme.
Pač enim nebo jasno da mogoče nimajo. Recimo skup spraskajo za položnice in hrano. Za več zmanka.Ti imaš prav ampak tudi ostali. Dandanes so starši nič vredni. Ostanejo sami v bajtah prodati ne smejo, ker sončki hočejo dedvati... A nisi v temi v coroni videl kakšni sebičneži so? Poglej johana ali andya. Samo na svojo rit gledajo.
Jp, ampak lej, jaz sem un z polno ritjo in mi je lahko srati, ampak jaz razmišljam v tej smeri da mi je lažje odkartati par 100 eur na leto kot par 1000eur če pride do pizdarije, ki niso tako redke
Dej ne fantaziraj. Folk nima za živet vi pa sanjate kako bi moralo biti.Saj če bi bilo neko obvezno zavarovanje za hišo bi lahko bile premije še nižje, po drugi strani pa bi lahko mogoče še država pomagala pri tem z kakšno davčno olajšavo za tiste ki plačajo zavarovanje.
No če se pa že primerjamo z Švico je pa tam obvezno zavarovanje za nepremičnine in vsaka hiša dobi tablico z številko zavarovanja.
lažje odkartati par 100 eur na leto kot par 1000eur če pride do pizdarije, ki niso tako redke
Ah kje pa.Veliko težje je dati 500€ za zavarovanje +100.000€ vrednega domovanja kot pa 1000€ za nov telefon.
In ja videl sem takšne osebke, ko so slikali z novim ifonom za 1000€ razsuto streho zraven pa jok, da nima nič zavarovano.
To je čista psihološka s telefonom se lahko kažeš po kafičih; s papirjem da imaš vse od A-Ž zavarovano pač ne.
Ah kje pa.
Telefon rabiš vsak dan, škodo na bajti pa uveljavljaš na 100let, če sploh kdaj.
Pa ljudje malo gemblajo, saj mogoče ne bo toče, potresa.. in ponavadi jo res ni, se pa kdaj pri nekaterih kdaj zgodi.
Sicer pa, na bajti, zbilo je pol strešnikov. Koliko je to škode, s kolikimi premijami to pokriješ?