Neurja 2015

I

Izbrisan uporabnik #9334

Toča, ajej!
crazy1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ah kje pa, ni bila toca! saj so na arso-u lepo povedali, da je ne bo! Da bo lepo soncno vreme! da nisi ti odpadnik!

aja pri nas je od treh do polsestih lepo dezevalo. ampak najbrz si izmisljujem saj je bilo napovedano sonce in po uporabniku jest5 je sonce tudi bilo, vse ostalo je konstrukt!

dez

Zelenc'
5. sep 2015
7
0
1
Sobota, 5.9.2015 ob 5h
NAPOVED ZA SLOVENIJO

Danes bo večinoma oblačno. Po krajši prekinitvi bo dopoldne spet začelo pogosteje deževati. Na Primorskem in deloma na Notranjskem bodo še nevihte. Popoldne bo prehodno zapihal severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 18, ob morju in na Goriškem do okoli 23 stopinj C.

Ponoči bo dež slabel. Na Primorskem bo zapihala šibka do zmerna burja.

Jutri zjutraj bo dež povsod ponehal in zjasnilo se bo. Ponekod bo zjutraj lahko nastala megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo dopoldne večinoma ponehala. Popoldne se bo v notranjosti Slovenije od severa oblačnost povečala, nastale bodo posamezne plohe

Nedelja, 6.9.2015 ob 6h
NAPOVED ZA SLOVENIJO

Padavine bodo povsod ponehale, postopno se bo zjasnilo. Ponekod na Primorskem bo sprva še pihala šibka burja..

Popoldne se bo v notranjosti Slovenije od severa oblačnost povečala, nastale bodo posamezne plohe.

Lepo sončno vreme?
Drugič beri napoved vsaj približno trezen

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
Ampak ggg pa res prevec gleda vremenarke in premalo tisto kar pokazejo in povejo.
Pa sem jaz bil tisti ki sem tudi sinfal delo vremenarjev in odprl temo o napovedih. Sedaj pa me zanima kdaj se bodo posteno ušteli ....

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Ma nehajte no, saj vidte da se ggg zajebava no.

Bolj natancn bi tezko napovedali, kot je blo za dans.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Sredozemlju in J delu jadranskega morja se obeta redek orkan.

Citat:
Here is a detailed closer look into the upcoming possible warm core system / medicane ("Mediterranean hurricane") predicted by various models on Thursday. It appears likely that a cyclone will form near Sicily and shift across S Italy into the S Adriatic sea. However, given the complex weather pattern and dynamics a precise forecast cannot be given where and how intense the cyclone will be. If such maps as attached do verify (it's still 72hours to the event in Adriatic sea), it could be damaging wind / flash floods power for Italian Puglia region and parts of Dalmatia (Croatia) and Montenegro / Albania. Aside from this, high CAPE due to warm SSTs of Adriatic sea and Taranto gulf, combined with strongly enhanced near-surface wind field /helicity, could support strong tornadoes as well!
More details to follow in the coming 2 days.
Source: Lamma, retemeteo

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
557
113
42
povsod malo
Za zjutraj pravjo da naj bi nekaj blo.

Že pada