To ne vem. Lahko pa mi poveš koliko hiš se je v zadnjem času zgradilo in pridobilo uporabno dovoljenje.
Kot vem ga za lastno bivanje zaenkrat še ne potrebujemo.
Kot vem ga za lastno bivanje zaenkrat še ne potrebujemo.
Tako je.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Abraham je imel v mislih hišo po moje. To pa sigurno ne bo prišel nihče gledat.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pri večstanovanjskih in javnih objektih za trg uradniki kar lepo pridejo na objekt. Reče se mu tehnični pregled objekta. Uspešno opravljen TP je osnova za izdajo uporabnega dovoljenja in s tem za prodajo stanovanj in vpis v ZK.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kaj se sekiraš? Imaš GD, naredi še klet pa nikome ništa. Misliš, da bo uradnik prišel gor na oglede? Malo morgen...Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Družinska naveza, prijatelj, dovolj velika kuverta.... uradnik-investitor?
Za parcelo 30m nad ljubljansko kotlino od nje oddaljeno 200m ne smeš delati kleti ker si na poplavnem območju. Naj povem da bo uradnikova pisarna v 2. Nadstropju v domžalah že zdavnaj globoko pod vodo, ko bo poplava prišla do moje parcele.
Verjemi da klet ne bo šla skozi če je ni v projektu. Tudi bistveno bolj banalne zadeve so problem.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sicer pa gledam SPIN in rtv:
V cerknici garaže večstanovasnjkega objekta v celoti pod vodo, določene ceste tudi pod vodo na SPIN-u pa vse "mirno" .
No eno izliv kurilnega olja je zabeležen.
Očitno laufa vse mimo 112.
Sej to ni njihovo delo ampak PICa oz Policije.Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Lahko bi pa vsaj sproti vpisovali katere ceste so zalite in neprevozne.
Ja samo, če je nekdo samovoljno brez dovoljenja ob bistrici naredil nasip je posegel v tuje zemljišče. Zemljišče ob bistrici je državno. Včasih je bilo cca 4 ali celo 6m. Pa tudi se mi res ne zdi ”pošteno” da bi zaradi varovanja sicer razlivnega območja ogrozil 700 hiš na nasprotnem bregu. Predstavljajte si da živite na sosednjem bregu. 20 km nižje je sosednja občina predpisala dvigniti parcelo, izdala GD, kaj se bo zgodilo s hišo in kmetijo na drugi strani pa so baje gluhi.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
http://www.24ur.com/novice/slo...a-policija.html
Država si lasti upravljanje voda - Torej jih naj tudi upravlja !
Zopet pri nas divji zahod. Pomagaj si sam, ker ti ne bo nihče drug pomagal! Ko bo ujma mimo, pa vsi pametni.
Moje mnenje: koliko škode doživljamo zaradi nedelovanja države, čeprav jo čisto spodobno plačujemo ?! Bi bilo treba kakšne vile kje nastaviti, da bi se gospodje spomnili, kdo je v službi koga ...
Če bo šlo na sodišče in če je zgodba vsaj približno takšna, grem v prvo vrsto pred palačo mahati z zastavo!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Hvala Bogu jih ni, ampak imajo srečo, da še tam ne ščije kot pri nas, potem bi bilo vse zalito. Sicer pa je Dravograd lušno mestece.