Danes sem gledal napoved in naj ne bi deževalo do srede. A to pomeni, da je pojutrišnjem že vikend?
Aladin ter drugi modeli omenjajo dež vse do petka, in to ne samo današnja napoved. Kakšne napovedi pa gledaš ti?Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Danes sem gledal napoved in naj ne bi deževalo do srede. A to pomeni, da je pojutrišnjem že vikend?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Med prebiranjem jutranjih novic opazil. Sem mislil, da imajo vsi SLO mediji isti vir (Arso) in da updejtajo napovedi.
Aja, pa še aplikacijo vreme sem pogledal na iphone-u, ki pa naj bi črpal iz arsota.Tam kaže sreda dež.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Med prebiranjem jutranjih novic opazil. Sem mislil, da imajo vsi SLO mediji isti vir (Arso) in da updejtajo napovedi.
Aja, pa še aplikacijo vreme sem pogledal na iphone-u, ki pa naj bi črpal iz arsota.Tam kaže sreda dež.
A nima iPhone podatke iz Accuweather?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pa kaj še, večina vremenskih aplikacij pa tudi slovenskih strani jemlje podatke od nekje drugje. Arso namreč nima pokritih toliko krajev kot drugi "generiki". Drugače si težko razlagam, da so mi "uvoženi" vremenski programčki kazali včerajšnjo jutranjo temperaturo 13° v Ljubljani, če je bila dejansko 17° (13 je bila na letališču Brnik)Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Seveda imajo vsi isti vir, ker mediji ne smejo dajati v javnost drugih napovedi, kot od naših "strokovnjakov"- ARSO.