Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ravno sem se pogovarjal z pilotom, ki običajno na štajerskem zaliva z srebrovim jodidom... pravi da ministrstvo še ni podpisalo nobenega dokumenta o letošnjem špricanju. Baje je vsako leto tako, da ne podpišejo dokler ne konkretno stolče toča. Pri njih torej ne velja, po toči zvoniti je prepozno... še eno dejstvo da je država v totalnem razsulu...
pa je res lisco očitno ven vrglo.
Sicer pa v za savo nekaj toče, vendar ne debele (grah drobne češnje).
Sodelavki je že zadnjič toča ves paradajz stolkla, potem ga je pokrila s točo in na novo posadila.
Jaz pa sedaj razmišljam da bi teh nekaj m2 spravil pod mrežo, ker letos je že tretja se mi zdi. Sicer nikdar debela da bi vse stolklo, ampak... smo šele sredi junija.
ne ni res, osvežuje se na 15 minut glede na uro, ki je objavljena (to je začetek zajema, ki traja cca 5 minut). To je tisto, kar laik pogleda najprej. Se pa osvežuje na 10 minut od konca zajema.
Tako so mi pojasnili na ARSO.
Lahko pa sem jih tudi narobe razumel. Ampak smo šli 2x skoz.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.