Neurja 2010!

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Pri Žabarju...
1018423-DSC04142.JPG

Priponke

• 1018423-DSC04142.JPG
    1018423-DSC04142.JPG
    89,2 KB · Ogledi: 125

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ma lej, najbolje je to, da je vecina zavrnila preselitev, sedaj se pa folku po narocilu do bajt voziplenice in ostalo... Lej sej lepo in prav, ampak ce je nekdo zavrnil preselitev pol pac naj ne pricakuje osebne dostave itd... Sem pa pogledal zdej par prispevkov na kurah in dobil obcutek da v crni vasi pri ljubljani 80% prebivalcev splohne govori slovensko. Mislim zanimivo, sem mislil da so tam sami staroselci

Zanimivo. Jaz pa tega sploh nisem opazil...samo res zelo so se mi zasmilili ljudje tam, te nekako stisne, ko vidiš odraslega moškega jokat, ko ves blaten sedi pred vhodom uničene hiše. Kako se je pisal ali govoril, si pa nisem zapomnil, niti nisem dajal glihe.
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ma lej, najbolje je to, da je vecina zavrnila preselitev, sedaj se pa folku po narocilu do bajt voziplenice in ostalo... Lej sej lepo in prav, ampak ce je nekdo zavrnil preselitev pol pac naj ne pricakuje osebne dostave itd... Sem pa pogledal zdej par prispevkov na kurah in dobil obcutek da v crni vasi pri ljubljani 80% prebivalcev splohne govori slovensko. Mislim zanimivo, sem mislil da so tam sami staroselci

Zanimivo. Jaz pa tega sploh nisem opazil...samo res zelo so se mi zasmilili ljudje tam, te nekako stisne, ko vidiš odraslega moškega jokat, ko ves blaten sedi pred vhodom uničene hiše. Kako se je pisal ali govoril, si pa nisem zapomnil, niti nisem dajal glihe.
smirk-1.gif

Mene pa ne, pa ne ker bi bil brezcuten, ampak ker je sedaj treba gledat naprej in temu moskemu nekako pomagat. Ne glede na to kdo je in kaj je. Samo to ne pomeni da pa sedaj ne bom smel svojih opazanj izrazat...In ja, meni je cudno, ce vec kot 2/3 dnevnika ljudje ne govorijo jezika drzave v kateri zivijo. Pac tebi se ne zdi tako in me to ne moti. Ne pa zdej igrat na custva ob nesreci teh ljudi - to nekako nima veze s tem mojim opazanjem.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Vrsho, delo prostovoljnega gasilca je žal necenjeno....nekateri ljudje pa smotani u 3pm
frown-1.gif

Gledam včearj prispevek z Viča (Lj.) pa ena koka v kolesarski opravi udriha neki čez gasilce češ da jih ni ko jih rabiš, pa da pridejo vsako leto po denar...pi.zda mi je tak pritisk dvignilo...a sama je vrgla kak škaf vode ali vsaj prijela za metlo?!
10.gif
S kolesom se gre okoli gonit pol pa čez gasilce udriha, ki so bili praktično tri dni na terenu (pa še zdaj so).

A vem vem katera je bila iz viške c xx nas je tud dobila v precep... in ji ponudim metlo... "a tega pa jest ne bom delal" za to ste pa vi plačani!" pa pohite no ker vam mam že dost sam dren delate pa nč ni narejen vode je še zmerm isto (pa ti izčrpaj 1,5m vode v višino iz kleti + zaklonišča) smo že načrtoval da bi bi kontra z dr+k pumpo njej direk tistih 400l/min poslal
evil.gif

Pa še eni so bili nimamo vode, nimamo hrane, nimamo zdravil imamo majhne otroke... točno vem kje je ta blok in tud če bi bilo 3m vode bi se en o pogumu in zabredel do kolen pa bi prinesl vse ampak ne.
Ljubljanske riti pač.

No danes je bilo na vrsti črpanje kleti in pobiranje pivnikov z kurilnim oljem
uf-1.gif
cca 1500-3000 l eni imajo uničeno vse.
Če je samo voda je kul se posuši če je pa še kurilc je pa konc.
uf-1.gif

Jaz grem spat po 52 urah brez spanca.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Vrsho, delo prostovoljnega gasilca je žal necenjeno....nekateri ljudje pa smotani u 3pm
frown-1.gif

Gledam včearj prispevek z Viča (Lj.) pa ena koka v kolesarski opravi udriha neki čez gasilce češ da jih ni ko jih rabiš, pa da pridejo vsako leto po denar...pi.zda mi je tak pritisk dvignilo...a sama je vrgla kak škaf vode ali vsaj prijela za metlo?!
10.gif
S kolesom se gre okoli gonit pol pa čez gasilce udriha, ki so bili praktično tri dni na terenu (pa še zdaj so).

A vem vem katera je bila iz viške c xx nas je tud dobila v precep... in ji ponudim metlo... "a tega pa jest ne bom delal" za to ste pa vi plačani!" pa pohite no ker vam mam že dost sam dren delate pa nč ni narejen vode je še zmerm isto (pa ti izčrpaj 1,5m vode v višino iz kleti + zaklonišča) smo že načrtoval da bi bi kontra z dr+k pumpo njej direk tistih 400l/min poslal
evil.gif

Pa še eni so bili nimamo vode, nimamo hrane, nimamo zdravil imamo majhne otroke... točno vem kje je ta blok in tud če bi bilo 3m vode bi se en o pogumu in zabredel do kolen pa bi prinesl vse ampak ne.
Ljubljanske riti pač.

uf-1.gif
uf-1.gif

Vsako spoštovanje!

Med ljudmi pa imaš bedake, ki te zavrnejo za prispevek za gasilsko društvo in koledar. Potem pa javkajo, kot si opisal. Samo nismo vsi Ljubljančani taki. Imaša pa stare tercialke in bebčke. Take pa samo zignorirat, še posebaj, ko ti pametujejo.

Pa naj pokaže plačilni odrezek za gasilsko društvo za zadnjih nekaj let
evil.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
frown-1.gif

10.gif

evil.gif

Ljubljanske riti pač.

uf-1.gif
uf-1.gif

Vsako spoštovanje!

Med ljudmi pa imaš bedake, ki te zavrnejo za prispevek za gasilsko društvo in koledar. Potem pa javkajo, kot si opisal. Samo nismo vsi Ljubljančani taki. Imaša pa stare tercialke in bebčke. Take pa samo zignorirat, še posebaj, ko ti pametujejo.

Pa naj pokaže plačilni odrezek za gasilsko društvo za zadnjih nekaj let
evil.gif

Uni trije gasilci skrajno desno na sliki so imeli svojo pumpo xm za hrbtom tisti na levi je pa ravno prišel.
Sej kdo dela (PGD Radovljica) pa se vid a ne
aplauz.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

V Črni vasi, ob cesti, ki gre proti Podpeči mimo Plečnikove cerkve, mislim, da so staroselci v veliki večini, na ižanki, ki gre proti Igu, predvsem po desni strani ceste, tam 500m naprej od konjarne, pa niso staroselci oz. so priseljenci iz drugih republik. Hiše so bile postavljene na črno, ne vem, če so že legalizirane, seveda pa se jih tam ne bi smelo postavljati, ker je to poplavno območje.
Se spomnim pred leti, ko je tam en na črno postavil bajto brez pilotov - čez pol leta je imel pritličje na nivoju podkleti, pa še postrani je stala
cheer.gif

Zdaj so tam hiše, na desni strani, do odcepa ceste, ki gre proti Mateni, včasih so bili le do pol poti od križišča v Črni vasi do tega odcepa do Matene. Tudi tabla za Ljubljano je zdaj pri tem odcepu za Mateno, včasih je bila malo za nadvozom čez avtocesto.

Nazadnje urejeno:

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Da si malo sposodim temo:
je kdo na tabli iz Celja? Kako je bilo na Lavi, je bilo kje kaj zalito, pa recimo v okolici Avto Celja in bencinskega servisa preko (Petrol)?
Je Savinja tam okoli kaj zalivala?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
torej imaš kretene v lj in kretene drugje.. ne se zdaj smešit da pa v vasi tega ni... povsod je % kretenov! ker pa je v vaseh ljudi manj se morda ne občuti tega toliko kot v lj kjer je kretenov glede na % ogromno... jebat ga..