Netopirji

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Je bil tale?
scary_bat1.jpg

hysterical-1.gif

Pa [censored], kje najdete te slike?
hysterical-1.gif

blaz_opc

Pripravnik
27. apr 2008
91
0
6
41
Obišči stran
sm klicu tja pa mi je rekla gospodična,da se zdej do konca poletja nikamor ne bodo premaknl(netopirje mislm) tako da bom kr propen žur naredu pa je...
evil.gif

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik blaz_opc pravi:
sm klicu tja pa mi je rekla gospodična,da se zdej do konca poletja nikamor ne bodo premaknl(netopirje mislm) tako da bom kr propen žur naredu pa je...
evil.gif

ehm da ne boš dobil kake prijave ... mislim da so zaščiteni pri nas netopirji ... naj me kdo popravi če imam napačno informacijo

lp Avi

blaz_opc

Pripravnik
27. apr 2008
91
0
6
41
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Avian pravi:
Citat:
Uporabnik blaz_opc pravi:
evil.gif

ehm da ne boš dobil kake prijave ... mislim da so zaščiteni pri nas netopirji ... naj me kdo popravi če imam napačno informacijo

lp Avi

ja lepo sm klicu tja in so rekl,da se sami selijo konec poletja...in kaj naj jst zdej čakam celo poletje,da grejo drugam?
Glih v poletju mam stanovanje zasedeno pol je pa večinoma prazno.
In kako že dobim prijavo...se niti ne ve,da imam uradno netopirje niti kje so?
evil.gif

ja in vem,da so neki kao zaščiteni....sam kaj naj jst
uf-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.176
1.255
113
43
Z smeškom si si sam odgovoril na vprašanje :p

Hec. BOš pa ja preživu teh par mescev. Saj komarjev nebo.

blaz_opc

Pripravnik
27. apr 2008
91
0
6
41
Obišči stran
v tem je fora,da v stanovanju ki je v toplih krajih grem samo čez poletje in glih takrat so tm....pozim me itak ne motijo (če bi bli tm) ker na balkon nikol ne stopim

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Baje jim vonj sveže barve ne paše. Se kr sami odselijo ko jim malo podmažeš. Informacija ni preverjena, je pa vredna preizkusa.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.611
113
No med prebiranjem alterja je nase stanovanje obiskal netopir. Na njegovo prisotnost me je opozorila boljsa polovica s predirljivim krikom
smile-1.gif

No mojster se je nato preselil v kuhinjo, kjer sem mu prizgal luc, da bi se odlocil it spat (letecega ga nekako tezko ven spravim brez da se poskoduje). In ko sem na hitro preletel nasvete na netu in se opremil s puloverjem in rokavicami sem sel v pregled terena (pricakoval sem ga da se bo obesil nad stedilnik med zajemalko in cedilo) vendar je vmes ocitno ze sam nasel pot ven.

Takoj za tem je boljsa polovica predlagala da zapreva vsa okna. Po mojem vprasanju za koliko let se bova izolirala od zunanjega sveta je od ideje sicer odstopila vendar se bojim da zvecer ne bom vec smel zracit
=)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.176
1.255
113
43
Reč ji da netopriji jejo žuželke pa bo mogoče bolj vesela. Pa reč da poznaš enega ki ga je imel doma :D

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ta strah ima (večina) zakorinjeno v sebi že od otroštva z raznimi vražami.

Za mojo mati recimo so vse kače in kuščarji strupeni, pa še za tabo laufajo da te ugriznejo, pajki ravno tako, žabe se ne smeš dotaknit, netopirji pijejo kri, miš te ugrizne ...
Babica (87) se pa čudi, ker vnuki vse te "golazni" sploh takoj ne pobijemo.
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jaz vem, da imam vsaj dva na podstrešju.

Sem pa videl po drekcih, da sta prespala tudi že v mešalcu za beton.
grin1.gif