Netbook 10.1

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
No saj jaz tudi ne rabim, samo glede na to da mi fotic snema filme v HD resoluciji, bi bilo lepo, da jih lahko na netbooko pregledam. Super mi je tudi avtonomija teh malih prenosnikov in winsi, kjer laufam iste programe kot na PCu. Drugace bi imel raje tablico, avtonomija je podobna oz. se vecja, HD predvaja, so manjsi in lazji imajo pa zame en mali minus = android, oz. sam OS je super, problem je, ker ne dobim aplikacij za "gadgete"...gps logger, garmin,kamero... Ce bi nasel aplikacije, pol bi pa 100% raje imel tablico kot netbook. Z 64GB bi prezivel. Pa ce bi uzel rabljenega/refurbished prime-a bi dobil se tipkovnico.

LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
samo ti imaš nettop, tema pa teče o netbookih.
nettopi imajo grafično, ki predvaja hd. imam sam doma enga mobilnega amd-ja in fulhd laufa brez problema. seveda v xbmc-ju, ker zna uporabljat grafično. netbooki dvomim, da imajo tako grafično.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.747
113
EU
To z xbmc-jem bi res moral še preizkusiti, Procesor je atom in za trenutek ustavi sliko pri predvajanju HD-ja. Zanimivo da pri tem zasedenost procesorja nikoli ne preseže 80%
13.gif

Grafična je SIS Mirage 3+. Za rezolucijo 720p je OK. Takšna konfiguracija je odlična za predvajanje DVD-jev in BD ripov. Za več pa ni.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst imam E-350 with AMD Radeon™ HD 6310 Graphics
Intel procesorji v nettopih pa imajo nvidia grafično katera skrbi za hd filme.
probaš lahko z xbmc-jem, samo malo dvomim, da ti bo predvajalo. Mal v nastavitvah še potem poglej v xbmc, ker se mi zdi, da moreš še tam dat kljukco. neki v zvezi "strojno pospeševanje/kodiranje"