Nestrpnost

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
80_90.gif

kako hudiča objaviš sliko?

Lohk pa tudi vzameš fotoaparat in slikaš monitor.
grims-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če si mnenja, da je zadeva narobe zastavljena, lahko svoje stališče mirno argumentiraš.

Če pa je vsa tvoja argumentacija teorija zarote, domneve o mojih skritih namenih in posledični osebni napad - potem imaš hudo težavo.

Videti je, da se ti še vedno niti sanja ne, o čem govorim.
Ne vem no, morda ti pa moj stil pisanja ne odgovarja.

Pa poskusi s tem -> Slovenski časovni stroj
Se splača prebrati, tudi večkrat. Brez heca.

In za boga milega, ne zavrni napisanega zaradi pisca ali strani, kjer je objavljeno.
Preberi, razmisli, pa se odloči.
Ni namreč važno kdo ali kje piše.
Važno je KAJ piše.

V prvem postu teme sem v naslovu poudaril nestrpnost, v nadaljevanju pa opozoril na dvojna merila večine medijev in nekaterih mnenjskih voditeljev - kar je povsem dosledno z mojim dosedanjim pisanjem.
Od tedaj naprej je, razen enega odstavka, vse tvoje pisanje namenjeno meni in analizi mojih skritih namenov...
rolleyes-1.gif
ter seveda podtikanju in diskreditaciji. Zakaj komentiraš pisca in ne vsebine?

Praviš, da ni pomembno kdo piše, ampak kaj piše. Zakaj se sam ne držiš nasvetov, ki jih deliš drugim?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Pri nas je desničar vsak, ki ni (skrajni) levičar.

Oziroma, če zamenjamo pol - pri nas je levičar (levak, komunajzarski drek) vsak, ki ni (skrajni) desničar.
tongue-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Od tedaj naprej je, razen enega odstavka, vse tvoje pisanje namenjeno meni in analizi mojih skritih namenov...
rolleyes-1.gif

Da jaz namenjam svoje pisanje tebi? Ne me smejat, no! Zakaj pa bi počel kaj takega, ko je ja kristalno jasno, da se ne boš premaknil niti za ped?
Meni je sicer vseeno, ampak morda ne bi bilo slabo, če bi se spustil na realna tla.

Če tebe ali koga drugega morda res zanima o čem pišem...

Ves čas govorim o napačno zastavljeni temi in tipu ljudi, ki vsiljujete take debate tudi drugim. Na forumu, pa tudi sicer v družbi.
Ti pa mi služiš izključno kot izhodišče, s katerem želim nekaj povedati.

Si namreč krasen primer zaslepljencev, na katere je treba opozarjati. Taki kot si ti ne počnete drugega, kot da netite prepir med ljudmi. Ste kot strup, ki se mu je treba za vsako ceno izogniti, če želimo karkoli spremeniti. Dokler bomo pristajali na vašo igro, na neskončne prepire o rdečih in belih, bomo zgolj izgubljali energijo, stvari pa se bodo še naprej dogajale mimo nas.

Zato se mi zdi tako pomembno je, da vas čimprej detektiramo in potem ignoriramo. Ne le tebe, ampak vse, ki so ti podobni. Tebe ali Šnecerja, leve ali desne, je popolnoma vseeno. VSE.

Ti osebno pa me sploh ne brigaš. V bistvu si mi manj kot nič. Če bi te moral, bi te preprosto označil za še enega prepirljivca. Sicer ne neumnega, ampak na žalost zelo enodimenzionalnega. Skratka, izguba časa. In to je vse.

Toliko o komentiranju pisca in ne vsebine.
Ti pa razumi kakor ti je drago.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
heh, LOL kdo pa napiše KRISTJANI!? ga ne poznam komunajzarja, k bi uporablju to besedo, sploh ne v takem kontekstu...hehe, sicer pa zopet lepo poskus nekoga, da pozornost s pomembnih spelje na nepomembna vprašanja...