ktero posploševanje? no da ti povem, ko sem prvič slišal za nesrečo, sem si mislil "sranje, spet je nekdo pozabil da se je začela motoristična sezona in je al sekal ovink al pa uletel na prednostno, kot da ma prednost". pol sem videl, da sta se skipala dva mulca in ata in ker konca ne poznam, sem še zmeri dajal na vago to, da je stari nekaj zakuhal.
ko sem pa prebral, kaj vse sta prej počela z motorjem, kako dolge so ble sledi zaviranja, kako tudi sicer "briljantna" fanteta sta to bla, pa ko sem prebral tvoje nebuloze, pa sem napisal, kar sem. brez kančka slabe vesti.
čist jasno mi je, da sta prepotentna kot sta bla zgleda že ves lajf privila tisto korito do fula. stari bi lahko tam najbrž stal deset let, lahko bi bil tudi mladi, pa bi naredil isti manever. verjetno sta priletela kot iz topa. dvomim, da ju je kdo silil v to.
sem kr neki na cesti in motoristom se zmeri umikam oz. jih spustim njihovo pot al karkoli, kukr pač lahko. norci mi grejo na [censored], ampak jih nikol zavestno ne ogrožam oz. skušam rešvat, kar lahko. sam kake empatije ko se taki skantajo pa ne bom nikoli začutil ampak bom napisal, kar si mislim. če bi šlo za moto entuziasta, ki majo glavo ponavad na pravem mestu in temu primerna je tudi njihova vožnja, potem se o tem zdele tuki sploh ne bi pogovarjali.