Nesreča Preddvor - Kranj

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
kje pa si ti videl peščca ali kolesarja z 50km/h? preveč nore gobe jedel?

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Tega se res ne da primerjat...
wink-1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
tut stardec je verjetno rad živel, sadil povrtnine in naokrog vozil svojo "mamko", hkrat pa se pohecal s svojimi vnuki. dokler ga ni snel nek prepotentni in objestni čefur s kartoteko do Tirane
bonk.gif
in za takim kurcem pardon tovarišem greš ti neki smrkat, samo zato, ker ga tudi sam goniš po cestah gor pa dol. dejdej, pejd jih še pozdravt na pogreb v ledru pa salvami polnega gasa.
pa ne mi zdej da bi mel motor pa da nimam jajc, dan za štose je bil včer

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
V bistvu sta nam naredila uslugo (odštevajoč deda) da sta se pospravila sama, drugače bi ju morali še davkoplačevalci v arestu futrati, če bi upoštevajoč slovensko sodstvo, morda kdaj le zašla vanj.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.572
4.492
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
odvzema prednosti motoristom je toliko zato, ker je motorist dost slabše opazen kot avtomobil.

Si kdaj računal koliko metrov prevoziš v sekundi pri 150+ km/h?
V 1 sekundi preko 40m!

Hitrost je vzrok za "odvzem prednosti" in ne slaba vidljivost motorista, ki prevozi 200m prej kot v 5 sekundah!
Hitrosti bučmanov na motorjih pa so po navadi še precej višje...

Zato ne zagovarjat "ubogih" motoristov, ki so ubogi samo zato, ker končajo pod rušo.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Izsiljevanje se dogaja tudi takrat, ko vizimo popolnoma po predpisih. To je pač mentaliteta slovenskih voznikov. Pa dajmo en primer, v primeru, da bi šleparji veljali za hitre, bi izsiljevali tudi njih (ne mislim zaradi vidnosti)? Verjetno ne, veliko jih misli, ah, saj se bo že umaknil ker je ožji...
bonk.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
a jaz sem nestrpen, ker nimam nobenga namena biti milosten oziroma točit solzic za tema dvema kurcema ubijalcema? bod no mal resen

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Tudi jaz ne točim "solzic" za dotičnima primerkoma....moti me posploševanje. Privoščim jima pa tega sigurno ne, vsakomur se lahko to zgodi... Je pa zanimivo, da so pri takih izsiljevanjih največkrat aktivni stardeci in ženske...
17758-icon_confused.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
In kaj naj s takimi mlinčki počnemo...? Če bi kdaj vozil bi razumel kaj govorim oz. pišem....Taki švoh motorji so zelo nevarni...ne grejo nikamor, slabe zavore, prehitevat se praktično ne da...itd...skratka nevarni do konca.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
V bistvu sta nam naredila uslugo (odštevajoč deda) da sta se pospravila sama, drugače bi ju morali še davkoplačevalci v arestu futrati, če bi upoštevajoč slovensko sodstvo, morda kdaj le zašla vanj.

Se strinjam.

Dodal bi še, da je dobra stran tudi ta da sta na svetu dva mamilarja manj.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kje pa si ti videl peščca ali kolesarja z 50km/h? preveč nore gobe jedel?
Kakšne gobe si pa ti jedel, da misliš, da je dotični motorist peljal 50km/h?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ktero posploševanje? no da ti povem, ko sem prvič slišal za nesrečo, sem si mislil "sranje, spet je nekdo pozabil da se je začela motoristična sezona in je al sekal ovink al pa uletel na prednostno, kot da ma prednost". pol sem videl, da sta se skipala dva mulca in ata in ker konca ne poznam, sem še zmeri dajal na vago to, da je stari nekaj zakuhal.

ko sem pa prebral, kaj vse sta prej počela z motorjem, kako dolge so ble sledi zaviranja, kako tudi sicer "briljantna" fanteta sta to bla, pa ko sem prebral tvoje nebuloze, pa sem napisal, kar sem. brez kančka slabe vesti.
čist jasno mi je, da sta prepotentna kot sta bla zgleda že ves lajf privila tisto korito do fula. stari bi lahko tam najbrž stal deset let, lahko bi bil tudi mladi, pa bi naredil isti manever. verjetno sta priletela kot iz topa. dvomim, da ju je kdo silil v to.

sem kr neki na cesti in motoristom se zmeri umikam oz. jih spustim njihovo pot al karkoli, kukr pač lahko. norci mi grejo na [censored], ampak jih nikol zavestno ne ogrožam oz. skušam rešvat, kar lahko. sam kake empatije ko se taki skantajo pa ne bom nikoli začutil ampak bom napisal, kar si mislim. če bi šlo za moto entuziasta, ki majo glavo ponavad na pravem mestu in temu primerna je tudi njihova vožnja, potem se o tem zdele tuki sploh ne bi pogovarjali.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.572
4.492
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
In kaj naj s takimi mlinčki počnemo...? Če bi kdaj vozil bi razumel kaj govorim oz. pišem....Taki švoh motorji so zelo nevarni...ne grejo nikamor, slabe zavore, prehitevat se praktično ne da...itd...skratka nevarni do konca.

Če ne grejo nikamor, ne rabijo hudih zavor...
Nižja hitrost in posledično manj mrtvih...
cheer.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
verjetno se še nisi peljal z motorjem, ali? potem tudi ne bi govoril takih neumnosti. opaziš pa itak sam tiste ki norijo. motoriste ki normalno peljejo pa sploh ne opaziš. vidiš, kako težko so opazni? 90% je takih ki po dokaj prometni cesti ne divjajo. po vaseh pa se itak ne upa nobeden peljat nad omejitvijo razen kaki pozerji.