Neprimeren komentator Goran Obrez

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
sem danes gledal, pa si nisem mogo priklicat kaki glas ma drugi
grin1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
prejle, ura je bila nekje 21:10 recimo, sem uletel do mame nekaj iskat pa je imela na TV-ju nogomet (kanala si žal nisem zapomnil) in se je nek komentar drl z nemogočim glasom...a je možno, da je bil ta tip?
confused-1.gif

Zelo mozno. Ce je govoril bedarije z znacilnim poudarjanjem zadnjih zvokov v polovici besed (sindrom Iva Milutinovica sa nacionalke), torej "innnnnnnnn .... kotttttttttt, ponovno kotttttttttt za Rea³³³³", potem si nasel mojstra. Se boljsi je, ce ga ujames na tekmi Barcelona : Real
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Lahko se dere KOT aaaaaaaaaaaaaaa, Ne pa KOTTTTTTTT. Ka en motor zariban bi se pol slišal

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
včeraj se je trudil z rahlo pristranskim komentiranjem za Real dokazat, da ne navija za Barco, ampak mu ni uspelo

sem bil samo penast, zakaj švabi Schalke prenašajo in ne obratno
grin1.gif
ampak kak je pa Schalke razmonitral Inter?!

Pa gol Stankoviča samo
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik reality pravi:
dej u rit se začni brcat, da ti nau dolgčas.....

Glede na tvoje izpade bi rekel, da ti dvojček Obrez ustreza.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
včeraj se je trudil z rahlo pristranskim komentiranjem za Real dokazat, da ne navija za Barco, ampak mu ni uspelo

sem bil samo penast, zakaj švabi Schalke prenašajo in ne obratno
grin1.gif
ampak kak je pa Schalke razmonitral Inter?!

Pa gol Stankoviča samo
cheer.gif

zajebal, baje ni včeraj oni brat komentiral ko za barco navija
grin1.gif

#FAIL

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
sem dokaj siguren, da je bil včeraj komentator Goran Obrez, to je MESSIIIIIIII, MEEEEEEEEEEEEESSIIIIIIIII, MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

in da bo danes Dejan Obrez, ki je dosti bolj sprejemljiv

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
oba sta dobra komentatorja, sem samo čakal, kdaj se bo nekdo ob njiju spomnil, ker dragi moji Slovenceljni, ki vam itak ni nič všeč ...

F1 - vam ni bil všeč Ališič, sta prišla una dva, vam tud nista bla všeč, zdej je Ališič nazaj, spet ni kul
MotoGP - vam tud Gaber ni všeč
Fuzbal - se obdregnete ravno nad vsakim, zdaj že celo nad familijo Obrez

mimogrede - če ste kdaj slišali tiste prave nogometne komentatorje, se ravnotako "živalsko" derejo ...

bonk.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Edina sreča je, da nam komentatorskih sirot ni treba še vohat, če jih moramo že poslušat. Pri nas lahko tako ali drugače, vsako tele dobi službo na TV-ju ali radiju, pol pa mamo vse sovjetske tekmovalke , ali pa da prihajajo vsi iz totega konca.

Negledljivo in ne poslušljivo. Naši so na žalost podn od podna.

lp D

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
oba sta dobra komentatorja, sem samo čakal, kdaj se bo nekdo ob njiju spomnil, ker dragi moji Slovenceljni, ki vam itak ni nič všeč ...

F1 - vam ni bil všeč Ališič, sta prišla una dva, vam tud nista bla všeč, zdej je Ališič nazaj, spet ni kul
MotoGP - vam tud Gaber ni všeč
Fuzbal - se obdregnete ravno nad vsakim, zdaj že celo nad familijo Obrez

mimogrede - če ste kdaj slišali tiste prave nogometne komentatorje, se ravnotako "živalsko" derejo ...

bonk.gif

e bingo, je nekdo napisal to ... pač ni dobro ker je naše
smile-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Snečko get a life... odpiraš brezvezne teme, dej se raj z JJ ukvarjem, ker druzga tko ne znaš počet. Če te moti preklopi......

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ni res.

Primeren komentator je tak, ki zadeve pozna v nulo. Ko takoj vidi kaj se dogaja na igriscu. Ne pa nedeljski rekreativc, ki je sem pa tja pogledal kaksno tekmo Reala pa Chelseaja, pred tem je pa za kaksen cajteng ali TV malo prevajal novicke in je to to. Ce mu je to tuje, si naj dobi nekega izkusenega sokomentatorja.