Nepremočljivi moški škornji

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Bear v extreme survival nosi čevlje merell, mislim da to dovolj pove
smile-1.gif

Ja - da so dobri samo za divjino, ker so preveč grdi, da bi jih nosil v mestu.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Ima kdo Merell ali Teva čevlje me zanima kako se obensejo in če so vredni 100+ €

Jst imam nizke (treking) merellke .. kaj vem, so nekako all-terain "teniske" če se izrazim po avtomobilsko. Dejansko pa je tako, poleti so pretopli (tudi az treking in hribe), pozimi so prenizki, prehodnega obdobja pa itak ni. Sem pa sedaj v snegu malce skakljal naokoli pa dejansko ne premočijo, če kupiš visoke je torej to dober nakup .. vsekakor bolje kot kakšne poceni salomonke oz. razna mckinley roba.

Sam pa v vseh letnih časih, v vseh razmerah in v vsakem vremenu še vedno prisegam na usnjene visoke vojaške čevlje - model SV! (BREZ kapice, torej niso klasični "bulsi")
zmaga.gif

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Veliko vas govori o naročanju čevljev preko spleta? Zdi se mi, da je to stvar, ki je nekako ne moreš naročit preko spleta, ker nikoli ne veš, ali ti dejansko pašejo. sam imam nogo 45, pa mi včasih 45 sploh niso prav, ampak je prav 44 (ker je velik model) ali 46 (ker je majhen model). Poleg tega se večkrat zgodi, da ti čevelj na nogi sploh ne izgleda ali stoji tako dobro, kot izgleda na sliki... In kljub temu upate naročat preko spleta?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.018
1.929
113
ja malo gemblanja pri online nakupu šuhov in oblačil je vedno zraven. jaz bi recimo kupil če 100% vem številko, to pomeni da pri nas probam kak drug model istega prodajalca. Pa tudi neka jaka razlika v ceni mora bit, drugače se ne splača. Ali pa da je model ultra yebaæki, pa se pri nas ne dobi.
Sem pa pred 2 letoma po res dolgem iskanju končno našel zimske šuhe, ki niso bili gojzar style. nekaj podobnega gornjemu linku od CAT. Bili so hilfiger za 150 ojro (žajfa piss off). Nič ni premočlo, super šuh, z eno samcato napako, namreč po 1 mesecu je začel zadaj po šivu pokat po celi dolžini, od gležnja do pete
stupid-1.gif
spet nazaj in prešaltal na nike gojzare za pol dnara. te pa držijo

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.486
455
83
Osebno ne, resno pač.

Zato še vedno čakam tvoj predlog. Čevlja za v brozgo, ne smajlija.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Greš recimo v Ecco in samo gledaš, kateri imajo Goretex oznako. Moji se sicer polvisoki, ampak elegantni, črni glanc. Na vezalke. In pod hlačami jih zelo težko ločiš od normanih elegantnih čevljev. http://www.ecco.com/si/sl/kolekcija/moski/business/49774/00101/detail.do

Neumnost, ti je zgoraj že Čehovinov oproda dal vedeti, da tole ni za nikamor...

confused-1.gif

Kdi je čehovin in kdo je njegov oproda? In kaj je povadal?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.486
455
83
Č je uvoznik Escade. Taisto znamko si je nekdo izbral za nick in sedaj smeti po tej temi.

V bistvu sedaj smetim tudi jest, sori...
redface-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.780
180
63

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
33
48
Sedaj bom zasmetil še malo.
Ma tole si vzel čist preveč osebno in obračunavaš z mano čist brez veze.
Če je tebi Ecco eleganten, ti pač je in o tem ne mislim razpravljat še manj pa nekoga na križ prbijat, kot to počneš ti.
Če sem s svojo pripombo užalil tvojo nežno dušico, sorry. Še vedno pa se mi tako čevlji odpiralca teme, kot ponujeni predlogi ne zdijo elegantni....in BTW...brozga in eleganca, pač ne gresta z roko v roki..kaj ne, Ali si s škornji opremljen za to da ti bo udobno, toplo in suho----ali pa fancy z mokrimi štumpfi.. Govorimo o brozgi..

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Greš recimo v Ecco in samo gledaš, kateri imajo Goretex oznako. Moji se sicer polvisoki, ampak elegantni, črni glanc. Na vezalke. In pod hlačami jih zelo težko ločiš od normanih elegantnih čevljev. http://www.ecco.com/si/sl/kolekcija/moski/business/49774/00101/detail.do

je podplat gladek ali ima profil? Imam podobne vendar je profil gladek in sem si ravnokar dvignil polico na nezgodno zavarovanje
confused-1.gif

Na mojih je eno malo profila (ni pa kot kak vibram). Čim je kakršenkoli profil, pač zgledajo kot gojzarji.
Meni je važno, da so malo višje, absiolutno ne premočijo (dnes zagazil v lužo tje do sredine vezalk) in da zgledajo kot normalni čevlji, ne pa gojzarji.