Nepremočljivi moški škornji

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.480
5.681
113
Pa se da (nekatere) te znamke k sm limate pr nas tud dejansko dobit
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Mislim, da so še črni (pa tudi še drugi modeli). Sorel poznam in vem, da je za take mestne variante super. Pa tudi za sneg itd...So pa 100% še druge, za robbusa, bolj ustrezne vriante. To pa bo sam najbolje vedel...mogoče
smile-1.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Nabavi nekaj iz usnja ali umetnega usnja (brez semiša), kar ti je pač všeč in našpricaj z impregnacijskim pipsom. Še prej pa lepo namaži s kakšno konkretno mastjo. Oboje dobiš v večini prodajaln s čevlji in v vseh samopostrežnih trgovinah. Deluje preverjeno, res pa ne bo zdržalo kakšnih hudih maršev po plundri ali celo po stoječi vodi. Mislim, zadrži vodo, ampak če si stalno v takem okolju potem je edina rešitev guma.
Zgornji postopek je dobro ponoviti na par dni, vsaj impregnacijo ...

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Forma+ na Šmartinski. Torej tam pri stavbi Carinske uprave oz. bolj natančno vhod nasproti Natuzzi vhoda.
Nimajo pa VSEH Sorel modelov in glej, da ne kupiš tistih, ki imam rezervirane!
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Tega model iz linka nimajo. Sem poklicla. Sem pa zase ene našla, full lepi.

Hvala ti za te čevlje, nisem vedela, super so
cheer.gif

Kakšne so pa kej cene? 150€+ verjetno...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Tega modela pri nas nikjer nimajo. Škoda. Bo treba po netu res pogledat. So pa res hudi.

Se mi zdi da bi ti mogla dat 1 zvezdico, zdej čist preveč izstopaš z 4. zvezdicami, na alterju je povprečje 2 zvezdice
grin1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Zgledajo kr konkretni in dobri za izredne razmere pa še grdi niso kot večina takih čevljev.

Jado jih dela. Jado, a maš kakšne popuste za Alterjevce
hysterical-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.871
113
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Kupil sem zimske škornje v upanju, da ne bodo takoj premočili, pa premočijo po samo par korakih v normalnem nizkem snegu na ulici. A se sploh da kupiti nepremočljive moške škornje, ki ne izgledajo ravno kot gojzarji za v gore? Torej, da so vsaj malce bolj elegantni, kot moji na sliki, pa da res ne premočijo? In kje jih naj kupim? Hvala za pomoč.

skornji.jpg

Tole pa še za v trugo nebi imel!