Nepremočljivi moški škornji

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Kupil sem zimske škornje v upanju, da ne bodo takoj premočili, pa premočijo po samo par korakih v normalnem nizkem snegu na ulici. A se sploh da kupiti nepremočljive moške škornje, ki ne izgledajo ravno kot gojzarji za v gore? Torej, da so vsaj malce bolj elegantni, kot moji na sliki, pa da res ne premočijo? In kje jih naj kupim? Hvala za pomoč.

skornji.jpg

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Teli zgledajo ene 10 let stari in zjahani ne pa elegantni.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Kaj imaš to za ene grde čevlje, to je daleč od elegantnega?
crazy1.gif

Kako si ti predstavljaš, da bodo nepremočljivi, če imaš fršlus do podna in semiš spredaj, ki prav vpija vlago. Kupi nekaj usnjenega.

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Okej, torej so vam grdi, kaj pa če to odmislite, pa mi raje odgovorite na vprašanje, ki sem ga postavil?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Večina obutev, ki jih kupiš dandanes je žal takih, da takoj "spustijo", poleg tega so pa cene nabite do neba.
Predlagam, da ko boš naslednjič kupoval obutev pogledaš debelino podplata ter če so samo polepljeni ali so poleg še šivani, ter da se materiali na čevlju med sabo zadostno prekrivajo. Drugega recepta žal ni. Razen, da takoj stopiš v mlako vode in če spustijo, jim čevelje takoj vrneš...

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Vidim, da se strašno radi norca delate... Verjetno so precej bolj elegantni od teh zimskih gojzarjev... S katerimi bi vi raje šli na kakšno večerjo? Z enimi ali drugimi?

Sicer pa se še naprej vsi izmikate odgovoru (razen redkih, ki se jim zahvaljujem).

gojzarji.jpg

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Drugače pa kaj takega . To sigurno ne spušča.

Tole kar si nalepil je druga najslabša obutev za mokro vreme; vem ker slišim dostikrat pritoževanje čez to! Razen tega da je čevelj lepljen (šiv so samo vzročni) in da prejkoslej začne puščat na spoju, je ravno pri teh problem še "jezik" ... ki se začne iz nule (je samostojen, razen spodaj ni nikjer všit) in potem tam lepo pušča.

Sicer pa vsak usnjen čevelj bo puščal, potrebno ga je namazat, pa bo držal vodo!

Floki

Guru
6. sep 2007
10.138
3.194
113
Ker amater škornji imajo zadrgo in ti misliš da ne bodo premočili...ROFL

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Zadrga je jeba ja, samo dobra zadrga drži tudi vodo!
grin1.gif

Sicer pa kdo pravi da je prava? Mogoče je samo "modni" dodatek!
17758-icon_confused.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.480
5.681
113
Kaj to se rihtaš za v Franci na balanci?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Zakaj pa rabiš elegantne nepremočljive škornje? Eleganca in funkcionalnost nista ravno najboljši kombinaciji...Lahko pa si omisliš športno eleganco in si privoščiš npr. kaj od Sorela , če dress code dopušča kaj takega.