Ma ne dosti...vsega skupi ene 10-15 komadov. Potem, ko se je prenehalo, sem bil res izrazito začuden, kako so lahko motnje izginile v tednu dni, katere sem prej imel par let in sem pač "zgruntal", da sem imel edino kivi dodatno na meniju poleg ostale klasične hrane. Moram pa povdarit, da ga po tistem, ko so izginile motnje, nisem več jemal par let do ponovnega pojava motenj, pri katerih pa nisem takoj začel jemati kivi, saj sem ga jemal z rezervo, ker ga tudi dohtar ni nikoli omenjal. No, po parih tednih mi je bilo vse skupaj dovolj in sem se spet začel basati s kiviji in evo, po tednu dni so znova prenehali. Vsake toliko vzamem kivi, za preventivo in trenutno motenj nimam oz jih ne čutim...ne spomnim se, kdaj sem jo nazadnje imel...prej pa po 20 na uro (ni bilo neke panike, ker sem se jih navadil), vendar mi je zdravnik rekel, da to ni nevarno in da naj ne skrbim.
Bral sem, da imajo živci in srce eno povezavo, preko katere potuje živčni signal za širjenje in krčenje srca - to je normalno. Pri motnjah pa sta dve, po katerih prideta dva signala in zato srce na hitro utripne 2x, ker dobi 2 signala v zelo kratkem času in potem sledi premor, da srce ujame prejšnji ritem, zato se ta čas polni s krvjo in potem 3 udarec čutiš kot da bi ti usekalo nekaj v prsnem košu in če te zares, zares moti in če zdravnik pač vidi, da ni rešitve, te operirajo tako, da ti vstavijo neke elektrode tja do teh živčnih povezav in ti skurijo eno povezavo, tako, da nimaš več dveh, temveč samo eno in motnje se prenehajo....ne vem točno, sem bral to že ene par let nazaj.