Nepravilno bitje srca

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
izključi se AF kar je pomembno.če bo EKG normalen bo dobil napotnico za 24urni holter in bo nekako bolj miren

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Najbolj sigurno je da greš na ekg . Drugače pa tudi kofein zviša srčni utrip če ga preveč zaužiješ.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.648
6.704
113
pri taščici
Udarce srca lahko spremljaš, meriš tudi na androidu.
Cardiograph
Seveda ne more biti to namesto ekg

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Udarce srca lahko spremljaš, meriš tudi na androidu.
Cardiograph
Seveda ne more biti to namesto ekg

To s kamero sploh ni zanesljivo. Če že, potem naj kupi bluetooth pas za merjenje srčnega utripa (po možnosti takšnega, ki zna izmeriti R-R interval). Seveda pa ga ni čez EKG.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Kaj pa jaz opažam zadnje čase...sicer zelo redko, mogoče parkat na mesec...

Ponoči se zbudim zaradi premočnega bitja srca, direkt razbija mi, ampak ne hitro, močno...utrip je vseeno počasen, je pa, kot pravim, tako močno čutit, da me direkt zbudi.
Ali pa je to zgolj psiha, oz se mi zdi ?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa jaz opažam zadnje čase...sicer zelo redko, mogoče parkat na mesec...

Ponoči se zbudim zaradi premočnega bitja srca, direkt razbija mi, ampak ne hitro, močno...utrip je vseeno počasen, je pa, kot pravim, tako močno čutit, da me direkt zbudi.
Ali pa je to zgolj psiha, oz se mi zdi ?

Ljudje veckrat to da "cutijo" oz slisijo svoj utrip psihogeno ponoci oznacujejo kot razbijanje. Absolutna zmota.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz imam pa ekstrasistole (neredno bitje, ko utripne parkrat normalno, potem pa enkrat bum), ki se pojavijo in izginejo. Včasih traja par minut, včasih par dni...dohtarji pravijo, da ni nič tazga, ker imam kri ok, ščitnico ok in ekg ok. Glup feeling, samo sčasoma se navadiš.