Neposlovna in neprijazna pošta

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Živim v kraju, kjer se pošte ob sobotah ne raznaša. Ker eno pismo dokaj nujno potrebujem in glede na čas pošiljanja pričakujem, da je danes na pošto že prišlo, sem se odpravil na poštni urad in prijazno prosil, če bi se lahko poiskalo to pismo.

Nazaj sem od dveh uslužbenk hkrati dobil 5 minut neprijaznih razlag, zakaj to ne gre. Če bi pol toliko energije dami usmerili v iskanje tistega pisma, bi tega ne pisal - ali pa, da bi bil odgovor vsaj prijazen.

Aja, baje pošta na papirju ni več monopolist.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Kaj so jim že namontirali neprebojne šipe..... ?
tongue-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.671
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Živim v kraju, kjer se pošte ob sobotah ne raznaša. Ker eno pismo dokaj nujno potrebujem in glede na čas pošiljanja pričakujem, da je danes na pošto že prišlo, sem se odpravil na poštni urad in prijazno prosil, če bi se lahko poiskalo to pismo.

Nazaj sem od dveh uslužbenk hkrati dobil 5 minut neprijaznih razlag, zakaj to ne gre. Če bi pol toliko energije dami usmerili v iskanje tistega pisma, bi tega ne pisal - ali pa, da bi bil odgovor vsaj prijazen.

Vidiš, tudi jaz sem pred leti imel neprijetno izkušnjo na pošti. Poštni uradnici sem povedal nekaj o mami v srbohrvaščini in zahteval šefa. Od takrat sem zelo lepo in prijazno servisiran.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Zanimivo, meni vedno dajo pošto brez problema, imam isto situacijo. Res pa ne hodim po navadno, ampak po pakete in podobno, kar imajo zavedeno v knjigi. Verjetno navadno ob sobotah ne sortirajo.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Glede odnosa uslužbencev do tebe ne morem komentirati, glede osnovnega vprašanja pa takole:
- če se pošta ne raznaša, potem se tudi sortira ne (ker na ta dan pač na tvojem rajonu ni poštarja, logično)
- ne bi bil prvi, ki bi "ubijal", da se mu izroči pošta tistega dne, na koncu pa ugotovil, da med njo sploh ni tistega, kar iščeš, in bo tvoje pismo prispelo šele čez nekaj časa

damo

Majstr
4. sep 2007
1.024
153
63
bil včeraj na pošti - pa to niso več poštarji, ampak KRAMARJI. prodajajo vse živo kramo, spotoma pa še znamke. Jao, sramota!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.373
5.646
113
....sledijo jim Lekarne.....gledam na šihtu robo za njih...od medvedkov do brisač....
bonk.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Vsi živimo v kraju, kjer se pošta v sobotah ne raznaša! Sploh se ne raznaša nikjer, razen priporočenih pisem in to že zelo dolgo časa. Pisma ti seveda niso mogli, ker iskati eno pismo med desettisočimi pismi, je brezvezno in brezupno delo.... Lahko, da je bila uslužbenka nejevoljna, ker si najbrž vztrajal, da hočeš tisto pismo, ona pa je imela kup drugega dela. Pa ne bom razlagal, kakšnega... Na kratko edino to, da uslužbenka ne pride v službo 5 minut preden se pošta odpre, ampak že vsaj dve uri prej in da v tem času nima niti približno časa niti za malico....
Glede krame pa, hebat ga, tudi na Petrolu imajo cel kup krame, pa se nihče ne vtika v to.....

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ne vem no.
Jaz sem čisto prijazno vprašal, nazaj pa dobil stampedo. In ko sem prosil, če se res ne bi moglo, sem dobil stereo.
Saj bi mi uslužbenki lahko tudi bolj prijazno povedali.

EDIT: zmanjšujem muke abrahamu

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.622
10.915
113
Glede na to, da se v njegovem kraju pošte ne raznaša, gre verjetno za bolj mali kraj, tako da je mogoče pisem enih par, ne pa 10 000.
Tudi pri nas pošte ne raznašajo, če pa pokličem, pa poišče takoj.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
A si se ti mal po Softiju vrgu?
grin1.gif

Iz dneva v dan več disleksije, tokrat že v naslovu (wtf je Neposlva
confused-1.gif
), potem pa še v postih?
Sicer pa noben pism ni tok pomemben, da bi ga mogu že kuj prvi dan dobit - zato obstajajo faxi in emajli.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Vsi živimo v kraju, kjer se pošta v sobotah ne raznaša! Sploh se ne raznaša nikjer, razen priporočenih pisem in to že zelo dolgo časa.

confused-1.gif

Danes sem dobil pismo iz UK (Royal Mail Signed-for; eBay - omrežni adapterji) ... izročil mi ga je poštar na motorju. Podpisat ni bilo treba, torej ne spada pod "priporočeno".

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.373
5.646
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
A si se ti mal po Softiju vrgu?
grin1.gif

Iz dneva v dan več disleksije, tokrat že v naslovu (wtf je Neposlva
confused-1.gif
), potem pa še v postih?

Še nisi dojel v uni temi da smo vsi od vsacga alterji......ubistvu cel alter tvori 5 ljudi kateri se umetno kregajo/kregamo med sabo...

Najbl zamerljiva sta pa dekca pa Madafaka....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Vsi živimo v kraju, kjer se pošta v sobotah ne raznaša! Sploh se ne raznaša nikjer, razen priporočenih pisem in to že zelo dolgo časa.

confused-1.gif

Danes sem dobil pismo iz UK (Royal Mail Signed-for; eBay - omrežni adapterji) ... izročil mi ga je poštar na motorju. Podpisat ni bilo treba, torej ne spada pod "priporočeno".
Ja, tako je to, ta pošiljka sigurno spada pod tiskovine, te pa se, naslovljene in nenaslovljene ob sobotah raznašajo. Sem prej pozabil napisat...
@Nigel: predvidevam, pa to ni opravičilo, da sta bili uslužbenki še iz "stare" šole oz. starejši, drugače pa, tako pač je, povsod se najdejo kakšni neprijazni, pa naj bo to pošta, banka, upravna enota, trgovina...
frown-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

V glavnem da se jim da Žurnal raznašat.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

confused-1.gif

Ja, tako je to, ta pošiljka sigurno spada pod tiskovine, te pa se, naslovljene in nenaslovljene ob sobotah raznašajo. Sem prej pozabil napisat...

Kakšne tiskovine?
confused-1.gif
Stvar sem naročil in plačal na eBayu ter je bila naslovljena name. Pismo iz UK pač.