Nas za B in C še nikoli niso klicali.Kot mb serviser se ne bom utikal v debato ker tukaj ni konca ne kraja.
Bi pa lastnike Mercedesev uprasal ali v Sloveniji ac oziroma ef lastnike mercedesov klicejo na sevisne upoklice/ akcije ?
Nimamo v Italiji prav veliko Slovenskih strank (85€ ura) ampak vedno ko pride mimo kaksen avtomobil , kombi ali kamion ima zastarele neopravljene upoklice. Trenutno se ze skoraj eno leto menjujejo Takata airbagi na avtih ,kombijih ,tovornjakih pa se noben znanec iz Slo ni bil upoklican.
Kot mb serviser se ne bom utikal v debato ker tukaj ni konca ne kraja.
Bi pa lastnike Mercedesev uprasal ali v Sloveniji ac oziroma ef lastnike mercedesov klicejo na sevisne upoklice/ akcije ?
Nimamo v Italiji prav veliko Slovenskih strank (85€ ura) ampak vedno ko pride mimo kaksen avtomobil , kombi ali kamion ima zastarele neopravljene upoklice. Trenutno se ze skoraj eno leto menjujejo Takata airbagi na avtih ,kombijih ,tovornjakih pa se noben znanec iz Slo ni bil upoklican.
B star 5 let, C star 6 let.Nox senzorji niso lih nevem kako pomembni za varnost..se strinjava ?
Glej zgoraj uporabnik pise da se nikdar ni imel upoklica ne za B ne za C...Sicer nevem kateri C... Pri 205 nevem ce ni ravno pomembna akcija kabla 30 skozi pozarno steno ko povzroci pozar....ali pa sedaj ventil vodne pumpe na motorjih 654 /656 ki ti naredi za 5.000€ skode ce akcija ni narejena v casu...ne bom vec ker sem se ze parkrat opekel ko sem zacel z takimi debatami...ker se hitro pojavijo doktorji ki vedo vec kot wis , tips ali eskulab...
Nox senzorji niso lih nevem kako pomembni za varnost..se strinjava ?
Glej zgoraj uporabnik pise da se nikdar ni imel upoklica ne za B ne za C...Sicer nevem kateri C... Pri 205 nevem ce ni ravno pomembna akcija kabla 30 skozi pozarno steno ki lahko povzroci pozar....ali pa ventil vodne pumpe na motorjih 654 /656 ki ti naredi za 5.000€ skode ce akcija ni narejena v casu...ne bom vec ker sem se ze parkrat opekel ko sem zacel z takimi debatami...ker se hitro pojavijo doktorji ki vedo vec kot wis , tips ali eskulab...
Ja, saj to naredijo. Vsaj če so normalni. In če ravno ne pametuješ, ker lepa beseda vedno lepo mesto najde.Dobra tema. Jaz ko kupim rabljen avto grem na pooblaščenca in prosim, da preverijo, če je kaj aktivnih vpoklicev.
Ce ne drugega sta imela najverjetneje oba za vstavit obrocek na volanski drog pod airbagom ...B star 5 let, C star 6 let.
Bom zdaj šel preverit ta teden, če so kaj delali na rednih servisih na AC/EF.Ce ne drugega sta imela najverjetneje oba za vstavit obrocek na volanski drog pod airbagom ...
Ne vem kako je v Italiji. Pri nas je bilo tako, da je te lastnike s pozivom poslal uvoznik je so posto dobiki vsi, tudi tisti, ki so avto uvoziki. Zato baza MRVL. Pa niso vsi 169 za vpoklic.Pred dobrega pol leta sem sorodnika iz MB opozoril da ima njegov 169 za menjati voznikov airbag ,tip takoj poklice na mercedes maribor kjer mu nesramni sprejemnik odgovori da naj caka pismeni upoklic ,sorodnik mu hiti pojasniti da je avtomobil uvozen rabljen in da se boji da ga nimajo v bazi...naduti crv pa mu zabrusi da mu se enkrat ponovi naj caka na pismen upoklic...in stric tako caka in caka ,docakal bo verjetno edino ko bom to jaz uredil v Italiji.