Ko je glih debata na temo. Kolko postavk vam lokalna komunala nabije zraven same porabe vode?
Ko je glih debata na temo. Kolko postavk vam lokalna komunala nabije zraven same porabe vode?
čiščenje odpadne vode, odvoz smeti, pa še kaka malenkost. V glavnem smeti pa voda + kar je okrog tega+ davki in prispevkiKo je glih debata na temo. Kolko postavk vam lokalna komunala nabije zraven same porabe vode?
Ne spomnim se starega števca, nikoli nisem ravno posvečal pozornosti, ker je vedno štimaloSem šel gledat nazaj.
Če se gleda tale post: https://www.alter.si/tema/nenormalna-poraba-vode.2678179/page-2#post-3515498
ima lepo puščico/trikotnik med črno belim in rdeče belim poljem. in tam piše m3. tu je ločnica m3.
kako je s starim števcem? je čisto drugačen?
Kako so oni dobili odčitek 11.2022?
p.s. zaradi testiranje novi števec nima NIKOLI stanje 0. Ga niso nič sprobal?
Probavajo, mogoče jim kdaj uspe in kdo plača.Ne vem, a nimajo nobenega, ki bo to preverjal, oz, lahko bi računalnik sam izločil take ekstremne primere pri izdaji položnic, da se potem pregleda ročno.
Sploh če imaš trajnik in dovolj stanja na računu.Probavajo, mogoče jim kdaj uspe in kdo plača.
Ne vem kako se vam vse zdi nemogoce. 7 kubikov je ena polna banja vode na dan.....
Sej pravim, žganjekuha, pa pivovarstvo, vrt...7 kubikov je naša povprečna mesečna poraba za 3 osebe.
Meni osebno je za eno osebo poraba velika. To je cca 230 litrov vode dnevno na osebo.
Povprečje je nekje med 110 in 130 litri/dan/osebo.
13. Januarja so mi menjali števec na digitalnega...Na računu je zavedeno: Prejšnji odčitek 341, nov odčitek 930.
Se je komu že kaj takega zgodilo? sej jih bom v petek poklical, sam sedaj me bo sam jezilo cel kulturni dan
Ste tako zapeli v to porabo, da sem šel tudi sam preverit: mi smo povprečno na 25 kubikih mesečno - 6 ljudi, 6 živali, zalivanje dreves (bonsaji, tu gre kar nekaj vode) ter vrta se izvaja tako z vodo iz pipe kot z deževnico (odvisno koliko dežja pade), občasno pranje avtomobilov, manjši montažni bazen + še kakšni napihljivi bazenčki za bolj samostojno čofotanje najmlajših. Se kar nabere.mi furamo povprečno cca 8 do 9 kubikov na mesec. 3 članska familija.
vrt zalivamo z deževnico, avtov ne peremo.
Jaz sem pa samo mail poslal, v par minutah storniran račun in nov, zmanjšan za 60 kubikov, koliko sem jaz ocenil da je ušlo mimo. Je tudi malo puščalo za uro, krivi smo bili sami.Ko je meni počla cev sem moral poklicat komunalo, da je prišel na dom pogledat, če je res tako.
Bonzajistov je v Sloveniji malo, drugače pa vse štima sem že mislil da je to v Črnučah edino nimajo šest živali pri hiši.Ste tako zapeli v to porabo, da sem šel tudi sam preverit: mi smo povprečno na 25 kubikih mesečno - 6 ljudi, 6 živali, zalivanje dreves (bonsaji, tu gre kar nekaj vode) ter vrta se izvaja tako z vodo iz pipe kot z deževnico (odvisno koliko dežja pade), občasno pranje avtomobilov, manjši montažni bazen + še kakšni napihljivi bazenčki za bolj samostojno čofotanje najmlajših. Se kar nabere.
No saj če štejem še zmaja jih je v bistvu 7Bonzajistov je v Sloveniji malo, drugače pa vse štima sem že mislil da je to v Črnučah edino nimajo šest živali pri hiši.