Nenavadna pijača

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Če dobiš kje v Sloveniji Tatranski čaj, je kar solidna zadeva...
To sem hotel tudi jaz predlagat...samo potem ko pomislim...a je vsa fora zadeve da ma 70%alk? Ker sej okus je bil zanimiv samo si enostavno nisem upal spit vec kot pol kratkega...

B81

22. jul 2007
37.677
10.958
113
Tatra tea...to dobim iz slovaske...hehe fina zenska nic huda pijaca, pijana ko pes
grin1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Mezcal, mehiško žganje iz agave, ponavadi je v steklenico dodan še črv ali trije. Pri nas še ga nisem zasledil nikjer.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Če dobiš kje v Sloveniji Tatranski čaj, je kar solidna zadeva...
To sem hotel tudi jaz predlagat...samo potem ko pomislim...a je vsa fora zadeve da ma 70%alk? Ker sej okus je bil zanimiv samo si enostavno nisem upal spit vec kot pol kratkega...

Meni je dal prijatelj za probat, in mi je govoril, da te čisto odpelje, pa sem ene 2 takratka spil (zelo počasi, ne na eks) in nisem nekih hudih učinkov čutil, čeprav imam kar slabo toleranco do težkoalkoholnih pijač.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:

Absint?
Povej mi v čem je fora,da se potem ne spomniš naslednji dan,kaj se je dogajalo in kaj si počel...?

Aha, od takrat tema o ploščati zemlji
evil.gif

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
V Leclercu imajo toliko vrst pijače, da bo sigurno katera dovolj nenavadna za kupit.

Lahko pa poiščeš šmarnico, razen če slavljenec živi v krajih, kjer jo imajo. Bo dovolj zanimiva (zraven rečeš, da če jo upa spit, da ne bo oslepel - čeprav je to popolna izmišljotina), dobra je za pit, tudi vžge fajn... Malo poišči v okolici Rogaške, Podčetrtka, vse do Brežic, tam jo je največ.

Je možno oslepeti, zaradi metanola, ker je prisoten namesto etanola....lahko se pa tudi umre, so pa to redki primeri

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Metanol je tudi v "Ouzo"-tu. Grškem bronhiju.
evil.gif

Je pred davnimi leti eden spil pol litra, pa metal mize in stole 10 m naokoli.
Naslednji dan pa jasno ni vedel nič o tem...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
podariti alkoholno pijačo nekomu, ki ne bo vedel kaj je to, tudi če mu poveš je brezveze. Še bolj brezveze je, da ne bo vedel za zadnjih 24 ur, če to spije. Tako da... nekdo je napisal šmarnico. Menda je imajo največ, v okolici Straže. Lepo flaširati, pa kakšno hudo etiketo gor nalimat. Ker zadeva ni draga, mu/ji lahko podariš cel zaboj. Rezultat bo podoben. Pijan, paše nekaj se bo spomnu drug dan

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kzs
kateri menihi so delali tiste flaše s hruško notri? fajn slovenska pijača. kaj tole uvožen alkhol ko ga mamo pri nas še za izvoz.