Da ne odpiram nove teme, bom kar tu.
Sem v bloku, pred blokom je parkirišče, čez cesto so hiše, niso top of the top, so pa dobra lokacija in nova gradnja.
Blok ima 12 stanovanj (en vhod), trije vhodi, in nato nov sklop trije vhodi, ločeno s svojim parkingom. Pred blokom je cca
16 parkirišč, in vsak od vsakega poznamo avto. Pridem pred tremi dnevi domov, in vedno parkiram čist na robu, tam so mi "določli"
sosedje, oz. vsak parkira na svojem, to je to. Vletim domov okol 23, pa na mojem parkingu stoji pasat 09'-. Že ko po cesti pripeljem
ga vidim, ok, whatever grem k drugemu bloku. Parknem. Šetnem domov brez da zopet gledam "moj" parking. Nažgem računalnik,
še nekaj delam, ugotovim da ni čikov, grem na pumpo, se odpeljem, pa vidim moj parking fraj, superca. Pridem nazaj, parking
zaseden, passat. Ki je zaj model bil za teh 6-7 minut kaj me ni blo? Obrnem avto in se odfuram nazaj in okol bloka, tok da vidim
reg. Not dva modela
Sej ju nebi videl, če nebi en štorklal po mobitelu in imel tako osvetljen obraz. Parknem.
In neda mi miru, grem na okno in čekiram, zavlečem si laptop na kuhinjsko mizo, vgasnem luč in z eno oko škilim na modela,
kaj jima dogaja. Ura 01, in edina akcija ki sem jo videl je bila da je sovoznik zaprl malo odprto okno. Vohunim dalje, prav vživel sem
se, ker avto sicer po registerski je naš, ampak kaj četa delat modela v nikol videnem avtu nasproti blokov, in gledata v smeri bloka
(parkirana 5m od bloka). Kadita trave ne, pijeta ne, torej ni druge razlage, zakaj sta tu že vsaj 2,5uri+, da morta v špegle gledat
eno izmed hiš čez cesto.
Privzamem, da je mogoče kater mož ki dela na terenu, vohuni za svojo babo (ali obratno), če je kdo ponoči pride fršolat. Recimo.
Ok, neda se mi več, grem spat. zjutraj avta ni več. Grem po opravkih, še tekom dneva pridem 2-3x domov, in zvečer sem komaj čakal
da pridem domov. 22.00 sem že parkiral pred blokom. Passija nikjer. Laptop, kuhna, luč off in gremo
22.33, začne krožit morski pes.
Ja pa ki ste pubeca, tak vaju čakam. Kroži in sparkira k drugim blokom. Nič, morem it nujno nekam
Vzamem ključe od kleti, taško od leptopa, in "grem jaz nekam". Se vsedem, in odpeljem v smeri kot da grem na hitro cesto, polkrožno
obrnem, se vrnem po drugi poti, in parkiram pred bloki dve ulici višje, se pritihotapim za moj blok (ona 2 patruljata na strani vhodov)
jaz pa lepo smuknem skoz klet, in gasa v stanovanje. Amater, vžgem luč v kleti in tako po celem stopnišču. Pridem do stanovanja in
čakam da luč vgasne, odprem vrata tako da se mi kuhna ni "zasvetla". Se privlečem do okna. Evo ju, prašiča, sta že na mojem
parkingu, ista pozicija. Evo danes pa negrem spat pa če sta do kosila tu. 02, brez spremembe. 02.47, primota A4 med tiste bajte,
sosed prišel domov. 3.00 vkurblata in odpeljeta.
Danes tako komaj čakam da pade tema, ker pustim pir na mizi pa tako letim domov vohunit
Apollo, sodišče?
Nisem ziher ampak kok mi je znano je model manjši gradbinec, glede nato da večkrat stoji kak mešalec al pa kak tamič na hofu...
Mislim da sem sfalil poklic