Nedobava naročenega in plačanega blaga

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Nekaj podobnega se dogaja meni. Gre za trgovino tracking pa kaže, da je roba v Sloveniji. Tomtop se ne odziva. Pisal sem že na podporo in na njihov forum v rubriko Where is my order. Na forumu enostavno zbrišejo vprašanje.

Po zgoraj prebranem imam torej možnost, da se obrnem na banko in bodo oni terjali naprej, če prav razumem.

B81

22. jul 2007
37.635
10.926
113
Počakaj...isti primer imel z RC avtom iz gearbesta...nič odziva, avtek bil več kot en mesec v Nemčiji, tja je prispel iz Kitajske v 4-ih dneh. Mogli bi carinit in sem klical na UPS, pa so povedali, da je iz nemčije in da ni carine. Je prišel drugi dan.
nekaj mutijo z Nemčijo, da se izgonejo carini, ki je dvomim da všteta v ceno, ker sem plačal 28 eur za stvar (v akciji konc novembra), ki se zdaj prodaja za 60 - 90 usd na teh straneh.

Tvoja zadeva verjetno čaka, da jo DHL pregleda, se pozanima o carini in ti pošlje mail z zahtevo o računu in dokazilih (PP transakcija itd...) Dajo naprej, ko plačaš račun, ki ti ga pošljejo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.262
3.901
113
Šur ja. Banka je sigurno pravi naslov da se bo jebala s tem kje se je zataknil tvoj paket. Lahko pa za vsak slucaj še na center za socialno delo vprašaš in v zdravstveni dom. Ni hudič da se ne najde kakšno nadomestilo za izgubljene pakete oziroma goljufive spletne strani.