Necepljeni sončki v Lenartu

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.078
113
Ker ima v krvi zmanjšanoštevilo levkocitov.
Da telo ne zavrže tujka (kolka).
Hkrati pa se ne more boriti proti drugim tujkom (virusom, bakterijam,...)
Zato ni dobro, da se zdaj česa naleze.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.412
5.688
113
oziroma po domače povedano.
Manjka vojakov za obrambo pred okužbami, ker je verjetno na kakih zdravilih ki so te vojake poslali na počitnice, da nebi kateri od poveljnikov preveč guglal in našel v novem kolku sovražnika številka ena in vso vojsko poslal nad ta kolk.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Ker smo že napisali, da država odškodninsko odgovarja za posledice obveznih cepljenj, se še ti postavi v vrsto: funkcionalno nepismen.
smile-1.gif

Ja, good luck with that!
aplauz.gif
ker pri nas so pa sodišča top-šit, sploh ko ti tožiš državo

Če ti ni jasno samo poglej kake primere - pri napakah zdravnikov... dokazat napako je skoraj nemogoče, pa se gre za napako. Dokazat posledico pa je fantazija!

a) Imamo sodbo, v Slo, s katero je to staršem po cepljenju proti steklini uspelo.

b) Celo v tej temi imamo forumaša, ki je tožil pediatrinjo zaradi malomarno opravljenega dela ob obveznem cepljenju, in tožbo dobil.

Z eno besedo: nakladaš.

Wooow!!! ENO TOŽBO MAMO!!! To pa je dokaz ki kaže da pri nas je pa vse ok! Ker stelkina je obvezno.... aja, ne ni!

Čestitam, še enkrat si se vpisal v kategorijo nepismenih.
smirk-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
letno v sloveniji za posledicami prometni nesreč umre ali se hudo poškoduje okoli 1000 oseb, od tega jih je slaba desetina mladoletnih.
Tako da tukaj je največja poanta vsega:
1.Vožnja z avtom ni zanesljiva!
2.Vožnja z avtom je hkrati potencialno zelo nevarna!
13.gif

Obeh stvari si nisem izmislil jaz,ampak je to uradno znano dejstvo,ki ga priznava policija!
Ali se starši sploh zavedajo, kakšnemu tveganju izpostavljajo svoje sončke, ko jih vozijo naokoli na izlete v hribe, na morje, ...?

A si ti funkcionalno nepismen oz. nimaš razvitega centra za logično primerjavo?!
Od kdaj pa je vožnja z avtom obvezna?! A te sili država da se moraš furat z avtom / kolesom / ...?! Ne!
Če starš posadi sončka v avto, avtomatično ON SAM prevzame odgovornost če se kaj naredi. Pa tudi če ni povzročitelj nesreče.

Pri cepljenju pa te država prisili (grožnje, kazni,...) da sončka posadiš v "avto" in gresta na en krog (pik) in če slučajno ne bo nesreče, si srečen, drugač pa jeb-at ga, nosi sam posledice, ker država ti ne da odškodnine (kar ne velja za prometne nesreče!!). In tko poleg naziva starša ti dodajo tudi titulo negovalca invalidne osebe in vse moraš plačati sam, ker država ti zabije kol v rit. No, se bom popravu, otroški dodatek ti povečajo za 2 evra! Saj veš, za povračilo stroškov, ko ga moraš naokol furat na preglede ipd...

edit:
ali pa še boljše! zabijejo ti kol v rit, ti pa moraš plačat pogrebne stroške... no, pa seveda še kakšnega psihiatra.
o tem, kdo je tu funkcionalno nepismen, bi se dalo razpravljati... če bi prebral tekst, bi videl, da sem odgovarjal sharkiju na njegovo razmišljanje o nepotrebnem izpostavljanju otrok, hkrati pa taisti starši nimajo problemov vsakodnevno izpostavljati otroka bistveno večjemu tveganju z udeležbo v prometu (ugibam?)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Pogledam samo prvi spis in se počim po čelu
crazy1.gif

pričevanje o dveh hudih avtoimunih boleznih, ki sta kot meni avtor zgodbe , najverjetneje nastali kot posledica cepljenja....

Za diabetesom sem zbolel potem, ko sem prebolel prvo jesenko-zimsko virozo. Približno pol leta pred tem, v začetku poletja, sem bil cepljen pred vstopom v šolo… To je bila prva viroza po cepljenju…

luka51

Guru
16. avg 2007
14.412
5.688
113
zaj pa resno folk. Al ste eni zabiti al se eni delate zabite al pa preprosto ne razmišljate.

Stranski učinko so. Nihče jih ne zanika. Ampak so kaplja v morje proti bolznim proti katerim se cepimo.
Eni očitno res hočete nazaj v srednji vek.... In da spet pride do epidemij oslovskega kašlja, otroške paralize in kaj je še tega sranja.
Itak je bolše ja, da pol frocov pocrka do 2 leta starosti Zaradi teh bolezni. To bo manjša škoda.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.412
5.688
113
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
Razloži to tisti materi, ki je zgubila otroka zaradi cepljenja.

kaj je "lažje" to razložit eni materi al razlagat 30-50% materam
Ti anti cepilci pomojem itak niti nevejo proti kerim boleznim se cepi. Oziroma kake posledice imajo te bolezni

Nazadnje urejeno: