Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Meni enako. Microsoft security sistem failure. Code 80070008. Kar sem do sedaj uspel ugotoviti najbrž virus. Čakam kako rešitev, če ne pa v format. Pa ja na novo winse gor
Problem sem nekako rešil tako, da sem obnovil sistem za nekaj dni nazaj. Zdaj dela ok, moram pa rešiti problem z uporabniškim računom. Zdaj imam tega preko interneta, pa ne morem dodati navadni uporabniški račun.
command prompt (run as administrator)
net user administrator /active:yes (aktivira administratorja)
net user administrator karkoli (nastavi geslo na "karkoli"
nato se prijaviš v sistem kot administrator.
Citat: Uporabnik mihagr pravi:
command prompt (run as administrator)
net user administrator /active:yes (aktivira administratorja)
net user administrator karkoli (nastavi geslo na "karkoli"
nato se prijaviš v sistem kot administrator.
Sem prav razumel, s tem ustvarim uporabniški račun administratorja, pomeni možnost reševanja zadev z računalnikom. Zadnji primer me je presenetil, ko z točnim geslom nisem uspel priti v Windows. V takem primeru bi vstopil kot administrator.
Točno tako, akiviraš administratoski račun, mu dodeliš geslo karkoli, se odjaviš (ne ponovni zagon ali zaustavitev) ampak samo odjava,
Potem prijava z administrator, potem upravljanje računalnika in dodaj račun, itd.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.