Ne se zaje*avat

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Plačat intervencijo, pa na filmčku bi ga mogli pokazat!

Hvala!
nahrung002.gif

matej_

Guru
25. okt 2007
2.154
674
113
Jaz bi pa mulotu naročil, da vsak dan po šoli 2h/dan 5dni na teden opravlja delo v vseh teh gasilskih domovih "prostovoljno" celo leto oz. dokler ne "izplača" stroške intervencije. Neupravičen izostanek se kaznuje s podaljševanjem dela. če bi moj otrok to naredil bi se sam zmenil z GDjem da na tak način se "opraviči". Naj dela in naj dela trdo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Jaz bi jim res dal položnico. Saj morda ni prav, da bo morat plačat fotr, a to mu bo pomagalo da bo "pojačal" vzgojne ukrepe. Predvsem pa bo opozorilo za vse ostale šaljivce.

13. jul 2011
2.677
626
113
Ja, položnica bo bolj prizadela starše kot mulca. Saj mogoče si zaslužijo, ni pa nujno - tako stvar lahko mulc ušpiči mimogrede, tudi če so starši odgovorni. Važno je, da mu bodo sedaj dali vedeti, da je naredil hudo narobe.
Bolje bi res bilo kakšno koristno delo pri gasilcih, vprašanje pa je, če zakon to omogoča.
Pri nas je pred leti nekdo vsakih nekaj dni klical, da gori v eni večji, na pol opuščeni stari stavbi. In gasilci so prišli vsakič, prvič, drugič, četrtič... Itak, da so že drugič ali tretjič vedeli, da gre za potegavščino, ampak priti so veeno morali.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Jaz se tudi pridružujem temu, da če že bolj boli za mulca, je to, da bi ga poslal kazensko v gasilske domove pucat in podobno.

mogoče pa se obrne tako, da postane zagret gasilec.

Sama položnica bo bolj "zapekla" fotrov žep, kot pa mulcovo rit.

lp

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
Jaz bi pa mulotu naročil, da vsak dan po šoli 2h/dan 5dni na teden opravlja delo v vseh teh gasilskih domovih "prostovoljno" celo leto oz. dokler ne "izplača" stroške intervencije. Neupravičen izostanek se kaznuje s podaljševanjem dela. če bi moj otrok to naredil bi se sam zmenil z GDjem da na tak način se "opraviči". Naj dela in naj dela trdo.

Se strinjam, le časovno se mora pokrivati z njegovim klicem. Torej naj dela od polnoči do dveh.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
in prej mora iti spat kot običajni večer, zjutraj pa v šolo.
Koliko je bil mulc star?

naj plača vso intervencijo foter, mulcu pa vzame žepnino in razne galaxy S4 in podobne igračke.
Naj bo mulc za zgled v šoli, da ne bi slučajno še komu na misel prišlo kaj podobnega.

Še glede predplačniške SIM-ke. Ni 100% garancije, verjemite, obstaja način da se dobi takega klicatelja in so jih tudi že dobili. tudi tiste iz telefosnkih govorilnic.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
ksz

... se strinjam, ukrepati bi bilo potrebno direktno proti mulotu vendar na pravi način, ampak kot pravi apolo vse skupaj ne bo nič hujše kot le opomin.

Samo nekateri imate pa takšne komentarje (bi kar ubijali ipd.), da se sprašujem koliko ste stari ??!!!

mistique

Guru
16. jun 2009
14.111
1.887
113
Emona / Carnium
Ma sej mulc je pač mulc. Pri teh letih jim itak pribija, da glava peče. Kar se vzgojne tiče, je bilo morda dovolj, da ga je gasilec grdo pogledal izpod čelade ali pa da so ga plavci popisali ali kaj podobnega. Lahko pa se mu je pa vse skupaj zdelo fajn in potrditev njegove frajerske poteze in bo mulc na tem gradil svojo osebnost naprej do debele kartoteke. Zato pa pravim, starše cepit (ker se je delala škoda) in ga bodo že popedenali, če so pravi starši. Mulca pa drugi ne morejo vzgajat. Sploh pa je v teh letih malo pozno za kake priložnostno-amaterske vzgojne prijeme in žuganje s prstom.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Še glede predplačniške SIM-ke. Ni 100% garancije, verjemite, obstaja način da se dobi takega klicatelja in so jih tudi že dobili. tudi tiste iz telefosnkih govorilnic.
Če uporabiš telefon le za ta klic, se ne da dobiti. Vse kar lahko dobiš je le približna lokacija klicočega, ko je bil telefon prijavljen v omrežje.
Če pa v telefonu le zamenjaš kartico in ga uporabljaš dalje... pa nisi glih pameten
grin1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Samo nekateri imate pa takšne komentarje (bi kar ubijali ipd.), da se sprašujem koliko ste stari ??!!!
Standard - po alterju bi morala smrtna kazen (oz. vsaj mučenje) doleteti vse od Hilde do mulotov, ki razbijajo flaše po javnih parkih. Še posebej zanimivo pa postane, ko to poizkušajo resno argumentirati.

IMO je primerna kazen nekaj mesečna pomoč v gasilnem domu (v obliki pranja avtomobilov in nošenja piva), pa se kaj takšnega zagotovo ne bo ponovilo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če uporabiš telefon le za ta klic, se ne da dobiti. Vse kar lahko dobiš je le približna lokacija klicočega, ko je bil telefon prijavljen v omrežje.
Če pa v telefonu le zamenjaš kartico in ga uporabljaš dalje... pa nisi glih pameten
grin1.gif

Imaš prav, vendar pokliči na 112 pa reci da je na alterju bomba. Pa da vidimo ali te bodo dobili.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Če imaš telefon SAMO za ta klic in ne stojiš glih pod kamerami, te ne morejo dobiti.
Realnost ni CSI
wink-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Če imaš telefon SAMO za ta klic in ne stojiš glih pod kamerami, te ne morejo dobiti.
Realnost ni CSI
wink-1.gif

Pa da si ga kupil na keš v nekem oddaljenem kraju, kjer nimajo kamer.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
vprašanje je ali se jm bi dalo iskati... če ne gre za kakšno veliko stvar je delo policajev dražje od povzročene škode...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sem dobil na Vojkovi namig kako iščejo take zajebante.
Kar hecajte se, izvolite 112
daj namig še meni
aplauz.gif

ni rečeno, da ni mulo bil toliko pameten, da iz skirite telefonske klical
evil.gif