Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
Jaz bi pa mulotu naročil, da vsak dan po šoli 2h/dan 5dni na teden opravlja delo v vseh teh gasilskih domovih "prostovoljno" celo leto oz. dokler ne "izplača" stroške intervencije. Neupravičen izostanek se kaznuje s podaljševanjem dela. če bi moj otrok to naredil bi se sam zmenil z GDjem da na tak način se "opraviči". Naj dela in naj dela trdo.
Če uporabiš telefon le za ta klic, se ne da dobiti. Vse kar lahko dobiš je le približna lokacija klicočega, ko je bil telefon prijavljen v omrežje.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Še glede predplačniške SIM-ke. Ni 100% garancije, verjemite, obstaja način da se dobi takega klicatelja in so jih tudi že dobili. tudi tiste iz telefosnkih govorilnic.
Standard - po alterju bi morala smrtna kazen (oz. vsaj mučenje) doleteti vse od Hilde do mulotov, ki razbijajo flaše po javnih parkih. Še posebej zanimivo pa postane, ko to poizkušajo resno argumentirati.Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Samo nekateri imate pa takšne komentarje (bi kar ubijali ipd.), da se sprašujem koliko ste stari ??!!!
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Če uporabiš telefon le za ta klic, se ne da dobiti. Vse kar lahko dobiš je le približna lokacija klicočega, ko je bil telefon prijavljen v omrežje.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Še glede predplačniške SIM-ke. Ni 100% garancije, verjemite, obstaja način da se dobi takega klicatelja in so jih tudi že dobili. tudi tiste iz telefosnkih govorilnic.
Če pa v telefonu le zamenjaš kartico in ga uporabljaš dalje... pa nisi glih pameten
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Če imaš telefon SAMO za ta klic in ne stojiš glih pod kamerami, te ne morejo dobiti.
Realnost ni CSI
Ajde, namigni namCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sem dobil na Vojkovi namig kako iščejo take zajebante.
daj namig še meniCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sem dobil na Vojkovi namig kako iščejo take zajebante.
Kar hecajte se, izvolite 112