Ne pogosta uporaba avtoceste

Bi na vašem mestu kupl letno vinjeto

• Skupaj glasov
    75

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Letne vinjete za 2011 so na prodajnih mestih, jest pa ne vem, če bi sploh kupil vinjeto, v načrtu mam it ene 5x LJ-Jesenice, v BTC grem mogoče 3x/leto, na morje ne hodim, v KS Alpe pa sem v času uporabe AC šel dol za Vodice.
Tisti, ki greste kdaj pa kdaj na AC boste vseeno kupl vinjeto, ker se mi zdi trapasto nekaj kupovat, k ne bom rabil ravno pogosto, če bi mel šiht recimo v KR bi pač takoj kupil letno vinjeto, tko pa sedaj za delo ne rabim hodit na AC.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
jaz bi na tvojem mestu avto prodal.... kar tak... ker to kaj se 5 krat na mesec pelješ ga ne rabiš...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Js sm usak dan na avtocesti, pa je ne bom kupil. Niti ene kontrole nism vidu na moji relaciji, tko da...brezveze stran vrgu 95 flik.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kaj te neke sprašuješ take spet
bonk.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Zdej mam plan, kolkrat se bom res peljal po AC, na slo-tech ga še nisem mel in sem kr ustrelu.

Najbolj hudič je, ko si zmatran od ture in potem nazaj po tastari cesti, pa zaspan, pa vroče, uf ma kje...

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
če maš viška keša si jo privošči, če pa misliš, da se ti bol splača po starih cestah cijazit, pa pač ne....... simpl ko pasulj glej
smile-1.gif

jo ne bom jest kupu

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ded, kaj boš ti naredil, če bo anketa neodločena?

ded se bo obeso menda
smile-1.gif

Samo take mamo mi radi, ker mu lahko prodaš vse pa makar polovice nebo nikol rabo, ampak važno je, da se pusti prepričat
smile-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Kok pa kej policaji stijo na relaciji Kranj-Jesenice tko ob nedeljah.
V poletnem času se dostkrat gor zabije in potem se furamo 80km/h...tist predor pa še nekaj časa ne bo narejen.

Nazadnje urejeno:

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Zdej mam plan, kolkrat se bom res peljal po AC, na slo-tech ga še nisem mel in sem kr ustrelu.
Ti si dejansko naredil plan, kolikokrat se boš v 2011 peljal po avtocesti?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Js sm usak dan na avtocesti, pa je ne bom kupil. Niti ene kontrole nism vidu na moji relaciji, tko da...brezveze stran vrgu 95 flik.

Upam, da te dobijo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj potem bo pa jokal. Jaz kontrolo vidim takole 2-3x mesečno na vseh koncih Slovenije, vključno z LJ obvoznico.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.122
6.950
113
pri taščici
bo treba spet labelo in folijo.....
Sicer pa sem prakticno dnevno na ac pa sem jih srecal ene 3x.
Imava pa en avto, pa raje tistega bolj goniva, pa kak km narediva ki ga pri dveh avtih ne bi bilo treba. So pa ti dodatni km cenejsi kot pa se ena reg. Vinjeta, amortizacija... Ce je pa res kriza pa lpp, kolo, ali pa avto v familiji.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.666
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Dva avta, avtodom in spomladi še motor... štiri vinjete...
frown-1.gif

Jaz kle vidim samo 2 vinjete! Avtodom je za uživancijo....se prav je lepš če greš po regionalki.....etak ga maš 3/4 za na morje kjer na hrvaškem ne rabš vinjete.....ok razn če non stop gobarš v naših gorah...ampak to lah tud z običnim avtom!

Motor isto......a je sploh uživancija se z njim po AC peljat? Za karavanke greš pa zadnji dovoz pr Jesenicah gor k je po zakonu free!