NE kultura

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.781
935
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kako ni naredil nič? Saj je vendar osvobodil Slovenijo!
hysterical-1.gif

No, brez heca - naredil je ogromno škode. Pokradel in preprodal je orožje. Z podkupninami si je nafilal žepe. Pred volitvami je izdajal kar dva! propagandna časnika. V zadnjem času je svojim miniranjem blokiral vse pomembne odločitve. ...
Skratka, škododelec na kvadrat. In kdor ga bo volil, je zaplankan idijot, slovencelj in preprost kmet brez zemlje.

467716-post_slo.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kako ni naredil nič? Saj je vendar osvobodil Slovenijo!
hysterical-1.gif

No, brez heca - naredil je ogromno škode. Pokradel in preprodal je orožje. Z podkupninami si je nafilal žepe. Pred volitvami je izdajal kar dva! propagandna časnika. V zadnjem času je svojim miniranjem blokiral vse pomembne odločitve. ...
Skratka, škododelec na kvadrat. In kdor ga bo volil, je zaplankan idijot, slovencelj in preprost kmet brez zemlje.
Če si ti seljačina brez zemlje ,ti nismo mi krivi , ka pa js vem kje si jo pustu . Jst vem samo to ,da sn ,slovencelj in preprost kmet NA SVOJI ZEMLJI!!!!!!!! da sn pa zaplankan [censored] ,mi je pa tud jasno ,ker pustim vsakemu svinjat in ropat po svoji zemlji samo zato ker je prelen in prebutast ,da bi si pridelal žretje na svoji.

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ne prenesejo, da je povedal resnico ("Stožice so lepše od Ljudskega vrta"), kar pa je tudi ena politična floskula, saj vrjamem da misli župan Zavrča, da je njihov stadion lepši od Stožic.

Travnato površino ima sigurno boljšo
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Turek je danes predsednik samo zato ,ker takrat niso bile taprave volitve ,ampak referendum proti peterletu.

Moj smeh je namenjem temu, da omenjaš mafijski prevzem države v nasprotnem primeru pa bi prav tako volil mafijca, ki razen opletanja z gobcem in skrbjo za svojo rit ni naredil prav nič.
Enga hudga poštenjaka ,razen tistga ,ki so ga ustrelili ,tak ni blo nikoli na izbiro ,v zgodovini Slovenije, sam tale lubeničar je pa preko vsake meje potrpežljivosti in vzdržljivosti. Z njim ste si pa res pamet kupli . Če imamo kako nafto pod seboj , jo bote odkrili , tak globoko bote pikirali.
hysterical-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.781
935
113
tu in tam
Poglej rdeč križec desno na ekranu ali zaslonu desno zgoraj v kotu, pa ga klikni
zmaga.gif
aja, oprosti..križec je bel, gumbek pa rdeč

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Poglej rdeč križec desno na ekranu ali zaslonu desno zgoraj v kotu, pa ga klikni
zmaga.gif
Viš , glih to vas bo potopilo , -ne znate dost na široko razmišljat in predvidevat ...
linux
pozdrav.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
zmaga.gif

467716-post_slo.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
2.037
812
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Turek je danes predsednik samo zato ,ker takrat niso bile taprave volitve ,ampak referendum proti peterletu.

Moj smeh je namenjem temu, da omenjaš mafijski prevzem države v nasprotnem primeru pa bi prav tako volil mafijca, ki razen opletanja z gobcem in skrbjo za svojo rit ni naredil prav nič.
Enga hudga poštenjaka ,razen tistga ,ki so ga ustrelili ,tak ni blo nikoli na izbiro ,v zgodovini Slovenije, sam tale lubeničar je pa preko vsake meje potrpežljivosti in vzdržljivosti. Z njim ste si pa res pamet kupli . Če imamo kako nafto pod seboj , jo bote odkrili , tak globoko bote pikirali.
hysterical-1.gif

Poštenjaka verjetno res ne, se pa mogoče kak najde, ki vsaj lopov ni. To za tvojega Zmageca ne morem trdit
smile-1.gif

Volil bom pa tistega, ki me bo prepričal s svojim programom, ki bo vsaj delno uresničljiv.
Sicer pa jaz nisem obremenjen z levico in desnico. Bolj me zanima kakšna je oseba za katero bom volil.
Zato pa Janezek od mene ne more dobiti dobiti točk. No to velja skor za večino trenutnega parlamenta, če ste s tem privženci kaj bolj mirni.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Schime

Guru
22. nov 2008
2.037
812
113
Hm kaj naj bi me pa tukaj pripeljalo do odločitve. Istospolna usmerjenost me ne moti.
Vprašljiva je kvečjemu pri predstavnikih katoliške cerkve.

Kar se pa omrežij tiče je pa tako, iz tega je razvidno edino to (pa sem sam na hitro preletel ), da so vsi vodilni med seboj povezani (levi in desni).Tako, da te ne more rešit ne Jankovič, Pahor in tudi Janša ne.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Poštenjaka verjetno res ne, se pa mogoče kak najde, ki vsaj lopov ni. To za tvojega Zmageca ne morem trdit
smile-1.gif
Zmago ni nikol caplim kradu ,ker ni tolk butast de bi jemal ,tam ko že itak ni in je v bistvu pošten lopov ,koker smo včasih rekli.
Edino to ne odobravam ,da je babo stišal v službo v javni sektor ,čeprav imajo doma zadost denarja ,da ji ne bi blo treba odžret službe eni capli ,ki nima.
No , pa sevede tist njegov tito
stupid-1.gif

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
1
16
kar se tiče koroške, štajerske in dolenjske se lahko z veseljem odcepi in priključi ali jodljarjem ali hrvatom...
Moj plan je po tej črti!
Kdor pozna tale zemljevid mu bo vse jasno!
evil.gif

1343248-35921.jpg

Priponke

• 1343248-35921.jpg
    1343248-35921.jpg
    85 KB · Ogledi: 96

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
ta zemljevid je sila zanimiv ker je čisti SF
hysterical-1.gif

me prav zanima kako boste pristaši plemenitega lopova prepričali istrijane, bodule, avstrijce in lahe da so po tem "zemljevidu" del slovenije
bonk.gif

a plemenitega jebe dejstvo da mu je "čača" iz gorskega kotara pa ga želi nekako stisniti v slovenijo al kaj
evil.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik capl pravi:
da sn pa zaplankan [censored] ,mi je pa tud jasno
Čestitam, očitno napreduješ. Kmalu boš prišel do resnice o sebi.
aplauz.gif