NE kultura

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Jankovič je bil vedn ljubitelj športa. Če je hodil na tekme Krimovk zakaj nebi šel na tekmo Olimpije?

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Zoki ni vreden, da bi ga še pes poscal ...

Kdo bo volil zokija, bo volil velikega lopova, mafijca, lažnjivca in svojeglaveža ... Vsi drugi so mi favoriti ... jugoviča, ki pa se ne drži pravil in zakonov, katere moremo upoštevati vsi navadni smrtniki, pa ga ne trpim niti toliko koliko ima črnega za nohtom ...

Tisti ki so ubili Ivana Krambergerja, se še danes štulijo po parlamentu, in so že v penziji, pa še kar kradejo denar ...
Le poglejte največje zagovornike jankoviča ... Erjaveca, Pahorja in ... Kučana ..

Kučan je v penziji, pa se še kar rine gor ... To je človek, ki je sodeloval pri umoru Ivana Krambergerja, da je lahko prišel na oblast in si pokradel kar se je dalo ...

Ti današnji, že od osamosvojitve, politiki so se bali revolucije, ki jo bi naredil Kramberger, zato so ga počili ... In kaj bi Kramberger naredil drugače od njih? Brez, da ne vidim, ne vem ... ampak nekaj je pa zagotovo ... Kramberger je bil kmečki človek, ki je živel v revni družini brez elektrike ... tako, da ko je govoril o revoluciji, da denar bogatim odvzeti, pa ga dati revnim, zagotovo drži, ki bi ga uresničil ...
Kučan, Jelinčič, Janša, Rupel itd ... ti so pa imeli že od majhnih nog polne riti, zato pa danes ne gledajo na revne ... ampak samo na bogate ... Bolj si bogat, rajši te bodo imeli ... bolj si reven, bolj ti bodo kradli ...

Kakšen je že bil oni transparent na protestih? .... Zlato = Gnoj, Gnoj = Zlato

In glede Stožic .... !!!

Stožice so res da v Ljubljani ... ampak več kot tričetrt finančnih sredstev je šlo z davkoplačevalskega skrlda ... torej ... Stožice so postavljene z državnim denarjem ... za katerega plačujejo davke vsi slovenci, ne samo ljubljančani ... Ko/če bo gradil Džamijo, spet bo šel državni denar ... pa spet bo v Ljubljani. Jankovič je največji hinavec ...

Kakšen dober človek je Jankovič, kaže ozadje in zagovarjanje mlajšega Jankoviča, ki je nasproti zakonom in pravilom ...

Ljubljančani se pač ne zavedate, da jankovič lahko z državnim denarjem postavi "New York City" ... Z mestnim denarjem pa ničesar, ker je preveč pokradel, da bi še kaj ostalo ...
Kot sem v enem članku na rtvslo.si ali na 24ur.com prebral, da je nek analitik ali kdo že povedal, da je jankovič naredil ljubljani največji minus od kar je na oblasti ...

Ampak imam občutek, da bo Jankovič gladko izgubil za mesto premierja ... Kot sem se pogovarjal s par desetimi ljudmi ... z drugih koncev slovenije, niti en ni podrpl jankoviča ...

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Ampak imam občutek, da bo Jankovič gladko izgubil za mesto premierja ... Kot sem se pogovarjal s par desetimi ljudmi ... z drugih koncev slovenije, niti en ni podrpl jankoviča ...
Letos sploh ne bomo imeli pravih volitev ,ampak ene sorte referendum ,,proti družinam Jankovič , Kučan ...
Jst osebno bi na normalnih volitvah glasoval za Jelinčiča , zaradi poskusa lubeničarskega mafijskega prevzema Slovenije ,sem pa prisiljen stavit na najbolj sigurnega konja , zato bom za Janša , pa čeprav mi ne paše.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Srcno upam da se bodo podobni trasparenti zaceli pojavljati tudi po Nasi Primorski,dovolj nam je gezdenja iz notranjosti - Primorci ne rabimo tega ne opankarjev.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.037
812
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
Letos sploh ne bomo imeli pravih volitev ,ampak ene sorte referendum ,,proti družinam Jankovič , Kučan ...
Jst osebno bi na normalnih volitvah glasoval za Jelinčiča , zaradi poskusa lubeničarskega mafijskega prevzema Slovenije ,sem pa prisiljen stavit na najbolj sigurnega konja , zato bom za Janša , pa čeprav mi ne paše.

Tole je pa dober vic.
hysterical-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.165
113
Zoran Jankoviæ je trenutno župan, ki so si ga izvolili Ljubljančani. To moramo ostali prebivalci Slovenije znati spoštovati, ne glede na to, kaj si o njem mislimo. Zdi se mi primerno, da je bil na tekmi.
Navijači pač imajo svoje transparente in način obnašanja, ki ni vedno na nivoju. Nima smisla iz tega delati scene, niti ni to nek hud pokazatelj mišljenja med ljudmi.

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Nima smisla iz tega delati scene, niti ni to nek hud pokazatelj mišljenja med ljudmi.

Športniki in njihovi navijači so ambasadorji slovenije...potem takem je treba to spoštovat.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Športniki in njihovi navijači so ambasadorji slovenije...potem takem je treba to spoštovat.
A če recimo navijači trgajo stole in kurijo tribune, to se tudi spoštuje?
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Stožice so novejše, lepše pa niso. Sploh če pogledamo vse kriterije, kjet bodo Stožice verjetno kmalu v stečaju.

Da ne govorim o dvorani Stožice, kjer je katastrofalno ozvočenje s sekundnimi echo efekti.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.165
113
Citat:
Tako kot vsi ambasadorji so najbolj "koristni", ko rabijo denar iz proračuna. Ne smatram športa kot nekega hudega "ambasadorja". Sploh pa ne našega ligaškega nogometa.
Viole bi veliko bolje izrazile svoje mnenje, če bi se pomatrale in pomagale kaki konkurenčni stranki v lokalnih predvolilnih pripravah, ali pa da vsaj na volitve gredo in volijo nekoga drugega kot Jankoviæa.
Zoran J. je po mojem tekmo izkoristil, da si krepi živce in da ve take napade brez škode ignorirati. Politik to mora vedeti.

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
in da ve take napade brez škode ignorirati. Politik to mora vedeti.

Če si zadnjič poglede gledal...si videl da jankoviæ NE obvlada in zelo težko prenese napade namenjenemu njemu....rata rdeč kot kuhan rak in tist njegov prisilni nasmešek se sprevrže v pravo grozo
hysterical-1.gif

Še bo zanimivo te poglede spremljat
hysterical-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:

Ja res je ... Bomvidel par dni pred volitvami ... če bosta jankovič in janša si v bližini v anketi, bom takoj volil janša, če tudi tudi tega človeka ne morem prabavljat ...

Volil bom potem za kogar koli, samo da jankovič ne zmaga.

Sicer pa bom verjetno volil za človeka, ki ni janša in ni jankovič ... Nima veliko možnosti za zmago proti tema dvema, je pa za razliko od teh dveh veliko bolj pošten in pameten ...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:

Tole je pa dober vic.
hysterical-1.gif
Turek je danes predsednik samo zato ,ker takrat niso bile taprave volitve ,ampak referendum proti peterletu.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.165
113
Citat:
Če si zadnjič poglede gledal...si videl da jankoviæ NE obvlada in zelo težko prenese napade namenjenemu njemu....rata rdeč kot kuhan rak in tist njegov prisilni nasmešek se sprevrže v pravo grozo
hysterical-1.gif
in ko je že bil na koncu z živci je iz objestnosti svinčnik ob mizo vrgu...janša pa kao da ga ne vidi
Nisem gledal. Saj zato sem pa napisal, da je prišel v Mb na trening. Ded ve, da je tu šibek.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.037
812
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Turek je danes predsednik samo zato ,ker takrat niso bile taprave volitve ,ampak referendum proti peterletu.

Moj smeh je namenjem temu, da omenjaš mafijski prevzem države v nasprotnem primeru pa bi prav tako volil mafijca, ki razen opletanja z gobcem in skrbjo za svojo rit ni naredil prav nič.

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kako ni naredil nič? Saj je vendar osvobodil Slovenijo!
hysterical-1.gif

No, brez heca - naredil je ogromno škode. Pokradel in preprodal je orožje. Z podkupninami si je nafilal žepe. Pred volitvami je izdajal kar dva! propagandna časnika. V zadnjem času je svojim miniranjem blokiral vse pomembne odločitve. ...
Skratka, škododelec na kvadrat. In kdor ga bo volil, je zaplankan idijot, slovencelj in preprost kmet brez zemlje.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kako ni naredil nič? Saj je vendar osvobodil Slovenijo!
hysterical-1.gif

No, brez heca - naredil je ogromno škode. Pokradel in preprodal je orožje. Z podkupninami si je nafilal žepe. Pred volitvami je izdajal kar dva! propagandna časnika. V zadnjem času je svojim miniranjem blokiral vse pomembne odločitve. ...
Skratka, škododelec na kvadrat. In kdor ga bo volil, je zaplankan idijot, slovencelj in preprost kmet brez zemlje.
467716-post_slo.gif

Poleg tega pa je še negativec, ki povsod vidi sovražnike in išče zaroto proti sebi.