NE kultura

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
crazy1.gif

Na včerajšnjem nogometnem derbiju med Mariborom in Olimpijo, ki se je v Ljudskem vrtu končal neodloičeno, z dva proti dva, je "fasal" predvsem ljubljanski župan Zoran Jankoviæ. Razvpiti mariborski nogometni navijači Viole so razprostrli transparent v dveh delih, na katerem je pisalo "Raje štajerska odcepitev pade kot Jankoviæ za predsednika vlade," ob tem pa so večkrat glasno skandirali "[censored] se Zoki, [censored] se Zoki!"
Ljubljanski župan je vse to spremljal na častni tribuni, kjer je sedel zraven mariborskega župana Franca Kanglerja. In se prisiljeno nasmihal.
"Prav mu je, kaj pa je zadnjič pri Godini govoril, da so Stožice lepše od Ljudskega vrta," nam je po tekmi dejal eden izmed navijačev vijoličastih. "To, da je danes prišel sem, je ziher provokacija."
Spomnimo, Zoran Jankoviæ, ki se poteguje za predsednika vlade, je pred dvema tednoma nastopil kot gost publicistke Vesne V. Godina na njenem večeru v mariborskem klubu KGB, kjer je med drugim famozno izustil, kako je nogometni stadion v Stožicah lepši od legendarnega Ljudskega vrta.

7d21f2f90b5c56995172100dde941b72.jpg

crazy1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Če je butasta primitivna razbijaška viola proti čemu, je to po mojem samo dobra reklama za tisto stvar.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Če vzamejo s sabo koroško, pomurje in prekmurje.... nj se čimprej spokajo, se bo procent brezposelnih naglo zmanjšal, pa nj skupi organizirajo univerzijado, olimpijado pa še kšn zavožen projekt, ki ga niso sposobni brez Ljubljane. (šala, ki pa ni daleč od resnice)

Že tko smo mejhni, pa še to pridejo eni breveznjakoviči (od jankovičev, kanglerjev, janš pa do jelinčičev) in ns razdelijo, mi jim pa v vsej svoji zaplankanosti slepo sledimo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
haha... še dobro, da viole niso ravno močno volilno telo!

me pa zanima, kaj jim je tok hudega naredil, da ga tok ne prenesejo?? al je to sam fora "sovražimo vse kaj je ljubljanskega?"

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Ne prenesejo, da je povedal resnico ("Stožice so lepše od Ljudskega vrta"), kar pa je tudi ena politična floskula, saj vrjamem da misli župan Zavrča, da je njihov stadion lepši od Stožic.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Zoko naj kar ostane v LJ. Na tekmo je prišel po mojem mnenju samo in izključno zaradi promocije svoje stranke.
Drugače bi ostal v svojem "najlepšem mestu na svetu"
stupid-1.gif

Pač nis(m)o vsi ovce, da bi navijali za njega

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Večina vas verjetno itak na ve, kam je Kangler prišel jokat in po pomoč po kriminalistični preiskavi maja letos. Direktno k županu Jankoviču. Pa ne napovedan. Bil pa je prijazno sprejet, Jankovič je zaradi njega odpovedal vse napovedane dogodke za ta dan. Toliko o tem, kdo je bolj človeški in pripravljen pomagati, tudi političnemu nasprotniku.
Jankoviča pa ne bom volil, preden ekslodirate...

Nazadnje urejeno: