Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sploh ni res!! Sem bil z 15 letno pa z 29 letno, pa še kaki drugi extremi, pa ti rečem isto kot potrdijo tut moji ostali kolegi,
ker se dost o tem menimo, odvisno od punce. Lahko te 15 letnica potegne nahitrco v avtu boljše kot pa ena 29 letna na postelji.
Spet te ena manekenka bolšje dol da kot pa ena povprečna in obratno. Jaz pa vem če punca "obvlada" že potem ko se
na kakem 3tjem zmenku malo poližema. Če zna to dobro, pol zna tut vse ostalo dobro. Se še nisn zmoto.
Tu ne gre za starostne razlike med bejbami (15, ali 29 let).
Kot sem napisal, gre za energijo, če hočeš moč. In pri suhih za NEenergijo in NEmoč.
In pozabila sva še nekaj: skoraj vsaka bolj močna, ali če hočeš debela, se glede na to, da njena postava ni ravno v trendu, potrudi 5 x bolj, kot model.
In zakaj se toliko bolj potrudi? Ker le s tem da dobro da, zadrži (dobrega) tipa, da jo še petkrat, desetkrat. Nekateri pravijo, da mnoge debeluške seksajo, kot da jim je tisti seks zadnji seks v življenju. In tako seksajo vsakič!
Modelka pa zblojeno misli, da je to, da je modelka, samo po sebi dovolj za dober seks. Ne, ni! Še zdaleč ne...
Kakorkoli, očitno imava različne izkušnje. Le da jih ti z debelejšimi bejbami nimaš, saj si napisal:
Citat:
druga ko taki profil babe jaz nemorem nažgat, ker se mi enostavno ne vstane.
Pa še to: pravemu moškemu se vzdigne tako na 45 kilsko, kot 85 kilsko.
Očitno nisi pravi moški...