Ne "Kdo je nebi?", ampak "Kdo jo sploh bi?"

tomi

Guru
1. sep 2007
18.609
9.818
113
40
MB
to so verjetno tiste ko po bolonjskem študirajo
wink-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sploh ni res!! Sem bil z 15 letno pa z 29 letno, pa še kaki drugi extremi, pa ti rečem isto kot potrdijo tut moji ostali kolegi,
ker se dost o tem menimo, odvisno od punce. Lahko te 15 letnica potegne nahitrco v avtu boljše kot pa ena 29 letna na postelji.
Spet te ena manekenka bolšje dol da kot pa ena povprečna in obratno. Jaz pa vem če punca "obvlada" že potem ko se
na kakem 3tjem zmenku malo poližema. Če zna to dobro, pol zna tut vse ostalo dobro. Se še nisn zmoto.

Tu ne gre za starostne razlike med bejbami (15, ali 29 let).
Kot sem napisal, gre za energijo, če hočeš moč. In pri suhih za NEenergijo in NEmoč.

In pozabila sva še nekaj: skoraj vsaka bolj močna, ali če hočeš debela, se glede na to, da njena postava ni ravno v trendu, potrudi 5 x bolj, kot model.
In zakaj se toliko bolj potrudi? Ker le s tem da dobro da, zadrži (dobrega) tipa, da jo še petkrat, desetkrat. Nekateri pravijo, da mnoge debeluške seksajo, kot da jim je tisti seks zadnji seks v življenju. In tako seksajo vsakič!
Modelka pa zblojeno misli, da je to, da je modelka, samo po sebi dovolj za dober seks. Ne, ni! Še zdaleč ne...

Kakorkoli, očitno imava različne izkušnje. Le da jih ti z debelejšimi bejbami nimaš, saj si napisal:

Citat:
druga ko taki profil babe jaz nemorem nažgat, ker se mi enostavno ne vstane.

Pa še to: pravemu moškemu se vzdigne tako na 45 kilsko, kot 85 kilsko.
Očitno nisi pravi moški...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sej pol pa te pujče pujčaste se še pod pazduho ne brijejo. Prašiči. Sn že enkrat pisal o tem, prav temo sn odprl.

a obstaja smajli k bruha?

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
g010.gif
g020.gif
n015.gif
e015.gif

pa še velik jih je
najdeš jih na tej strani:http://cosgan.de/smilie.php?wahl=7&ziel=ekelig samo klikbneš na smajlija in kopiraš tisto kodo sem

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.780
5.931
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

"Kdo je nebi" če pa sta v tem delu evrope dva, ki jo sploh bi. Eden
je slep drugi je pa nemški ovčar.

Tota izjava pa zmaga... Malcome polešal si mi dan.
hysterical-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
med 50 in 65 je optimalno, kilaza narasca z visino. vse nad to mejo je ze preobilno.

hmmm... imam eno idejo, kako se boriti proti debelosti... vrjetno ni najboljsi, je pa vsaj predlog.
kaksna je moznost da kontaktiras koga na ministrstvu za zdravje oz. kam se lahko drzavljan obrne s predlogi?

jaz bi predlagal, da pise poleg VSEH obrokov in pijac, ki jih lahko narocis v restavracijah, hamburegrijah, itd, kaloricna vrednost posameznega obroka v meniju (kot tudi priporocena vrednost dnevna vrednost in opozorilo, nekaj podobnega kot ima McDonalds, vendar na se bolj vidnem mestu!). to bi bil tudi pogoj za samo odprtje oz. poslovanje.
strokovnjaki za prehrano pa bi izdali priporocila oz. napotke, kako izracunati te vrednosti (seveda bi bil potreben tudi nadzor).
sem preprican, da bi bilo efektivno!

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Saj pa nekateri hočemo met žensko, ki nekako zgleda. Nekaterim je pa vseeno samo, da namočijo.

In katera izgleda? 170/50, ali 170/65? Pod predpostavko, da imata obe ena luštna obraščka...

Pa ne pozabit, da ima tista 170/50 zelo verjetno košarico A, tista 170/65 pa najmanj B, mogoče C...

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
je res...

175/50 ima večinoma A košarico... in na skinny teleščku ne zgleda grdo... pač male boobies.. če so boobies B/C je samo wooohoooo..

175/65 pa ima B... ima lahko tudi D... pa brez modrca so dopopka... in še huje... imaš tudi 175/65/A ... tisto pa ni niti približno lepo...

Tole sem pa tut jest v Novi vidu (ja, berem jo..
smile-1.gif
) in sem prekinil obed in rekel kajj..

nisem neki hudo izbirčen, amapk ne zastopim da se nekdo ki niam postave sliak za cajtng... sicer so pa v Novi že pred časom s slikanjem "decov" iz Kmetije pokazali kakšno spacarijo so sposobni pokazat...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
med 50 in 65 je optimalno, kilaza narasca z visino. vse nad to mejo je ze preobilno.

hmmm... imam eno idejo, kako se boriti proti debelosti... vrjetno ni najboljsi, je pa vsaj predlog.
kaksna je moznost da kontaktiras koga na ministrstvu za zdravje oz. kam se lahko drzavljan obrne s predlogi?

jaz bi predlagal, da pise poleg VSEH obrokov in pijac, ki jih lahko narocis v restavracijah, hamburegrijah, itd, kaloricna vrednost posameznega obroka v meniju (kot tudi priporocena vrednost dnevna vrednost in opozorilo, nekaj podobnega kot ima McDonalds, vendar na se bolj vidnem mestu!). to bi bil tudi pogoj za samo odprtje oz. poslovanje.
strokovnjaki za prehrano pa bi izdali priporocila oz. napotke, kako izracunati te vrednosti (seveda bi bil potreben tudi nadzor).
sem preprican, da bi bilo efektivno!

ja in potem lahko vse domače gostilne zaprejo, ali kako si ti predstavljaš, da bo za vsako pečenko, vampe in golaž vedel kalorično vrednost?

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
.ksz.

Kakor koli obrneš, žensko telo se spreminja. Tudi če ves čas ostane na idealni kilaži (ženska na sliki ima cca 5 kg preveč in to je to, skratka daleč od tragedije), bo pri 45 izgledala drugače kot pri 18. Bilo bi zelo hecno, če bi vaša mama pri 45ih izgledala kot 17. letna punčara. Ne hecno - za bruhat.

Se mi zdi logično, da nekdo, ki je star 45 let, ne bo gledal za 18. letnicami. In obratno.
Tema je zato pretežno brezveze - v njej se nad neko odraslo žensko (ki že ima otroke!) zgražajo otroci, ki imajo seveda svoje očke.
In prav je, da imamo vsi svoje očke!

To, da pa danes obstajajo punčare, ki imajo pri 16. letih in 175 cm kar 75-80 kg (ali celo več)... To je pa res za bruhat. Pri tej starosti bi morale imeti 70 kg max.

(Vsem medicincem se že vnaprej opravičujem, ker pišem svoje mnenje, do katerega itak nimam pravice!)

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
tocno to, za vsako pecenko kaloricno vrednost. ce hoces met odprto, pac to naredi.
na ministrstvu naredijo izracune za vse mogoce kombinacije, pa magari potem studenti popisejo in po danih formulah izracunajo vrednosti po vseh gostilnah po sloveniji. formirali bi se enotni graficni simboli, da bi ja bilo trotlziher v menijih.

naj se nekaj dela, ne pa da se luft mesa. mislim da je to en izmed nacinov, s katerim bi se dalo vplivat na prehrambene navade

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

nekateri pa res nimate pojma kaj govorite. mam frendico k je velika skor 180cm in ima 75kg oz. tam nekje. ženska zgleda super in vsi vi bi se slinli ko bi jo vidli. tko da take predpostavke veljajo samo za neaktivne debeluhe in ne za aktivno osebo.