Ne delajo Posti.

Alix

Zelenc'
6. feb 2012
21
0
1
Nazarje
Pozdravljeni!

Pred kratkim sem postal nov član foruma in sem ugotovil da so mi bila ZASEBNA SPOROČILA in PRVA TEMA-POST zbrisani,oziroma nikjer jih ni.Ne vem če bo tale post objavljen ker prejšnji ni bil,tko da:

TEST,TEST,TEST,TEST....Če bom tole prebrau je velika verjetnost da mi Administrator ni odgovoril nazaj ali pa da je nekdo zbrisal mojo prvo temo ker verjetno ni bila primerna....Upam da bo kdo znau svetovati,Lep Pozdrav!
aplauz.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Pozdavljen,

preverjal sem log datoteke in nikjer ni videti da bi kakšen od administratorjev/moderatorjem brisal kakšno temo. Edinole če si objavljal kot neprijavljen uporabnik in objavil temo pred nekaj tedni. Zasebnih sporočil pa nismo nikoli brisali, ker te funckionalnosti forum ne omogoča. Lahko bi jih edinile direktno v bazi, vendar sam nimam takega viška časa, da bi se lotil česa takega.

LP

Alix

Zelenc'
6. feb 2012
21
0
1
Nazarje
OK...Razumel in hvala za pojasnilo.Lahko kar zbrišete tole temo,ker sem rešil problem...Napaka je bila z moje strani,ker nisem videl tistega knofa NADALJUJ in sem mislil da je post že objavljen...Tako da se opravičujem in oproščam za napako.Lep Pozdrav!