Nazaj v kameno dobo s telekomom!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Telekom ne gradi (financira). Ti in jaz to počneva. In jaz bi na tej (moji in tvoji) infrastukturi rad imel storitev T-2. (in jo hvala duhovom trenutno tudi imam).

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.252
4.089
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Veš kaj, T2 in ostalim se še bolj in preje jebe za ruralce. Počakajo da Telekom zgradi omrežje (recimo v današnjem času), potem pa vpijejo, da mora to zastonj dati v uporabo. Pfej, je.bem.ti, pa taka konkurenca.
Pred časom, poslana vloga na T2, da firma SOFINANCIRA izgradnjo optike do lokalne centrale v višini 50%. Bebci s T2 tudi odgovorili niso...

Itaq so zapufani do kraja
shocked-1.gif

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
570
6
18
Trideset let sem pri telekom-u,zadnjih dvajset v svoji hiši,kjer imam priklop telefona kar vržen kabel na moje podstrešje iz sosedovega podstrešja (kakšna priključna omarica neki). Od priključne omarice poteka vod pod zemljo do hiše trojčka (skozi tri podstrešja) pa v zemljo in spet v hišo mojega soseda. Imam internet prek tuša (dela veliko bolje kot je delal prek siola) in sem želel trio prek siola. So prišli (odjavili me pri tuš-u) in samo ugotovili - ne gre in adijo. Po kolenih sem prosil,da mi Tuš ni odklopil. V dvajsetih letih mi telekom ni uspel,ni hotel urediti priklop kot se spodobi,zdaj še vedno plačujem PSTN (prej sem imel ISDN) samo zato,da lahko imam internet,kjer imam tudi IP telefon. Čeprav pozno sem že podpisal pogodbo z kabelskim ponudnikom za trio in telekom popolnom odklopim . Če bi ljudje imeli takšen odnos, kot ga ima telekom do strank pri nas v kameni dobi - verjamite,da nas danes ne bi bilo.

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
A niso pred casom udejanili, da za net ni pogoj prikljucek?
Obstaja RUO zakon (APEK, če se ne motim), ki pravi, da lahko naročnik dobi tel. linijo le, če po vklopu ostane vsaj 10% prostih paric v končni omarici ali razvezan dostop, če po vklopu ostane vsaj 25% prostih paric v končni omaric. Torej, če je prostih paric med 10 in 25 % moraš najprej plačat tel. linijo in nato nanjo širokopasovni dostop ali prehod na razvezan dostop.

Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
In kot drugo, kje pise da nocem placat? Nocem placat, ker mi nihce ne zagotavlja, da mi bodo potem lahko priklopili net in tv! In ker gre za tuje stanovanje jim pac ne naneravam podarit 100 eur! Placam, ce mi garantirajo net in tv, cesar mi pa ne znajo/nocejo/ne morejo!
Na pisni vlogi za tel. priključek se napiše opomba, da želiš tel. priključek le, če bo naknadno možen priklop širokopasovnega priključka. Za take vloge se vedno upošteva opomba in se javi naročniku kakšne so možnosti.