se strinjam! pri nas v našem bloku v medvodah imajo vsi telefomov priključek, samo naše stanovanje ne
in ko sem klical na telekom, da bi mi prišli priklopit so mi takoj lepo zaračunali predračun glede stroškov četudi ni rečeno, da bom lahko vse skupaj prenesel na t2 ali amis, kateri (žal) potrebuje navadno telefonsko linijo.
in pazi zlomka: lepo smo se naročili na telekom, prišli so fantje da bi nam priklopili in so ugotovili, da mi v mojem stanovanju ne morejo narediti priklopa, ker nimam narejene napeljave do mojega stanovanja (čist na vrhu bloka). JA HALO!!! TO SEM TUDI JASNO POVEDAL OB NAROČILU, DA NIMAMO SPLOH NOBENEGA KABLA SPELJANEGA DO NAŠEGA STANOVANJA! in so nam povedali še pred podpisom pogodbe, da to ne bo problem, da oni vse uštimajo!
jaz sem to podpisal, prišli so fantje in videli, da nimamo soloh napeljave
(ma ne?)
in so mi enostavno povedali, da ne bo nič. ko sem poklical na centralo in jim obrazložil moj problem (že četrtič). povedali so mi, da v kolikor ne napišem pisne prekinitve pogodbe v roku 8 dni, da mi bodo računali priklop 89 eurov!!! ja halo!!!? zakaj pa?
ja taki so pogoji gospod, pogodbo ste podpisali in je že v obravnavi
super! na srečo sem takoj isti dan poslal po emailu odpoved in so mi jo upoštevali.
ampak a vidite te fore njihove: JA GOSPOD, VI SE SAMO NAROČITE MI VSE ZRIHTAMO, ČEPRAV NIMATE NAPELJAVE KABLA...potem pa ko podpišem in čakam 4 pofu**ne tedne, da pridem na vrsto (in sem ta čas brez neta, tvja...) mi enostavno tehnik, kateri takoj vidi da ne bo možno priklopit reče: JA TO PA NE BO ŠLO, NIMATE NAPELJAVE DO VAŠEGA STANOVANJA. čeprav sem mu povedal, da sem v centrali to sporočil in so s tem seznanjeni.
to je to. vse skupaj smo skenslali in vzeli kabelski tv in njihov internet.
čim manj posla s telekomom v VSEH pogledih. ŠE STAVBE TELEKOM SE IZOGIBAM IN NJIHOVIH AVTOMOBILOV NA CESTI!