[Navodila] PANASONIC LUMIX DMC-TZ7

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.921
7.189
113
Nimam pojma kako lahko to " skinem " ? Ponuja mi neko Free registracijo, vendar se mi zdi too much birokracije in gesel. Mi lahko kdo te navodila pošlje na moj mail, prosim: mikecxy@hotmail.com

Hvala lepa in lep pozdrav !

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.719
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Pismo, nekdo se potrudi da "objavi" navodila, tebi se pa ne da niti zdrave kmečke logike uporabit ali pa vsaj natančno prebrat, kar se ti prikaže na monitorju?! A ti mogoče kar na dom prinesemo, pa še kavico zraven?

Po kliku na LINK v enem od prejšnjih sporočil (ali potrebuješ točen link in številko, ali se boš potrudil in ga sam našel?) se ti odpre stran v spletnem raziskovalcu in tam klikneš na "free download", spet se odpre nova stran in pod okencem "Enter code below" je napisana 4 mestna koda, ki jo prepišeš v prazno okence na desni, počakaš 40 sekund (oziroma do izteka števca) in pokaže se ti gumb v katerem piše "Create Download Link" in po kliku na ta gumb se ti v zgornjem okencu pojavijo podatki o datoteki, ki bi jo boš DLjal, v spodnjem oknu LINK na dokument in s klikom na ta link se začne DL.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.921
7.189
113
Ej, Toyota Prius ! Hvala za pojasnilo. Sem zrihtal brez problema. Čeprav si me okurtzal, no hard feelings, je pomagalo ! Hvala še enkrat !

Lep pozdrav

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Kje pa ste kupili ta aparat, da nimate SLO navodil? Meni se tudi ne daje 300€ in več za njega...

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Ne vem, kje ti gledaš. Na electronic4you je 259€ + poštnina. Pa še: Achtung! Bei diesem Artikel ist keine Bezahlung mit Kreditkarte möglich!

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Recimo na ebay.co.uk sem dobil dva na avkciji za 215 (rdeči) in 205 (srebrni) EUR s poštnino vred (aparat + 4gb SDHC kartica).
smile-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Kje pa ste kupili ta aparat, da nimate SLO navodil? Meni se tudi ne daje 300€ in več za njega...

Citat:

Recimo pri Majdiču (electronic4you) v Avstriji je cena 248€

Tam sem ga kupil tudi jaz....pa še malo sem šel na izlet ker sem bil ravno na koroškem....zato pa ni navodil.