Navigacijski sistem Garmin Nüvi 1490T Premium

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
za nuvi 1490T - načrtovanje poti - je full dobra in uporabna funkcija pri tem modelu če ga znaš uporabljati .In tudi FW v5.30 dela vredu .Pride pa kmalu FW v5.40 .

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Pozabil sem opozoriti na to, da je potrebno preveriti potek poti "Na zemljevidu", saj so nastavitve izogibanj, itd v mapsourcu lahko drugačne kot na napravi. Potem bo pa spet naprava "zanič".

Kaj pa okrog mojega današnjega posta o TMC in različnih kartah?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
TMC s mapo AR lepo dela in je poštimano , kjer so frekvence po slo (glej temo TMC delovanju po SLO ). S mapo CNENT ne vem od katere verzije naprej pa ne deluje vredu so problemi .In ni važen kateri FW imaš gor ne vpliva to .Po ostali evropi dela .Katere free naročnine pa imaš na GTM 25 ? Imaš vse s tisto kodo ki sem jo napisal v eni temi ?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Kode za GTM-25 nisem nič vpisoval, saj ga imam od druge polovice 2010, ko je bila že premium verzija (1490T Premium). Če pa je kaj novega okrog tega , bi pa prosil za pojasnilo oziroma link na post o tem.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej priklopi na 12V pa pojdi na ikono promet ,pa tam imaš naročnine in sporoči mi ID sprejemnik in pa napiši katere free naročnine imaš vpisane noter . Dej na ZS

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Samo v ceni in imenu.

PREMIUM TMC servis:
Traffic Master (Velika Britanija)
TMC Pro (Nemčija)