Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Katere so najnovejša karte, ki pokrivajo:
Slovenijo: Eastern_Europe_v680.1536 ?
Avstrijo: DE_AT_CH Map v675.1430 ?
Zahodno Evropo: Western_Europe_v675.1409_And_Central_Europe ?
Program za dlančnik: TomTom_6.032.8351 ?
Hvala!
EDIT:
Dajte prosim!
Velika večina (na tem forumu) zagovarja TT v primerjavi z drugimi istonamenskimi programi, sedaj pa me nihče ne "napelje" na najnovejše zadeve. Zanimajo me samo številke najnovejših različic!!
Jodlar
To so najbolj frisne verzije vsega kar si napisal ja, potrjujem in tudi sam uporabljam. Razen DE_AUT_CH, ker se mi zdi da so iste kot v WE kartografiji, oz. imajo tako malo sprememb, da se mi ne da preklapljat in tratit prostora se za te dodatne
Glede slovenskega vmesnika pa.. Ne razumem nekaterih ljudi ki se tako bunijo glede tega.. OK, ne recem za nekatere ki res ne znajo anglesko, ampak zase dobro vem, da raje uporabljam angleske vmesnike pri vsem (navigacijah, telefonih, racunalnikih, povsod v glavnem) kot pa slovenske. Zakaj? Ker pri slovenskih prevodih vcasih prov ne ves, kaj naj bi tocno funkcija bila, ko pa vidis anglesko, pa ti je takoj jasno. A sem jest res edini tak??? Glasovno vodenje pa tud menda razumes left in right al?
Edini dejanski minus, ki ga se ima TomTom zaenkrat je to, da ne zna prikazovat vec kart skupaj in racunat poti cez njih.. Da moras na roke preklapljat med WE in EE je.. Milo receno, last century.. Mocno upam da bojo to zadevo popravili v naslednjem vecjem releasu, torej 7ki. Vse ostalo je pri TomTomu perfektno
Skoda samo da ne naredijo se programa za PC, recimo kot alternativo Sygic Drive XPju