Treba je samo pogruntat z čim odpreti tiste .pak datoteke, sumim da zato ni slovenskega govora, ker so mogoče šli kaj v koorporacijo z Igo Mio ojni pa uradno nimajo slovenskega vodenja. Slovensko vodenje je namreč moje delo in ga morda zato niso vključili, ker nisem delal po njihovih navodilih, ker so zakompliciral sto na uro in potem mogoče raje niso delali ker ne vejao kaj kakšen ukaz pomeni.
Torej sedaj je potrebno pogruntat z čim odpreti .pak
Prvi vtis sem bil full zadovoljen čeprav so ceste malenkost kockaste, niso tako lepe kot pri Igo, ampak to preživiš, presenečen sem bil ker je moja hiša na pravem mestu kar pri garminu NI. Kasneje sem malce debelo pogledal, namreč nima možnosti najkrajše poti (oziroma še nisem tega našel), in pa ko je preračunaval ni nič povedal je samo novo cesto označil, ni obdržal osvetlitve zato se mi je tudi ugasnilo vse skupaj po kratkem času in ko sem spet vklopil je bil aparat zamrznjen. Moram priznati da se nisem prav nič igral z nastavitvami zato vse te minuse pišem z rezervo.
Je pa tako da prav enostaven za inštalacijo za enga starga ata ravno ni, z tem imam v mislih inštalacijo kart, ker je potrebno vpisovati v mlm fajl katere karte so noter.
Zdej se bom malo poigral popoldan pa še enkrat sprobat pa potem več info.